Újabb latexruhás férfi holttestére bukkantak

Kéjgázt szívott halála előtt az a középkorú férfi, akinek latexruhás holttestére a közelmúltban bukkantak egy szombathelyi lakásban – írta csütörtökön a vasnepe.hu.

hirdetés

A hírportál értesülése kapcsán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel annyit közölt: rendkívüli halálesettel kapcsolatban folytatnak eljárást, de a hozzátartozók kérésére az esetről nem adnak több információt. A közelmúltban hasonló eset történt Budapesten. Az igazságügyi boncolás adatai szerint fulladás okozta a múlt hét kedden, a Soroksári úton egy autóban – latexruhában – megtalált 40 éves férfi halálát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság abban az ügyben emberölés miatt indított nyomozást.

Arról az esetről A The Sun című angol bulvárlap a múlt héten, internetes oldalán azt írta, hogy az áldozat “vezető pornószínész” volt. A brit lap azt valószínűsítette, hogy a férfi olyan filmforgatás közben halhatott meg, ahol a forgatás kedvéért, szándékosan ölték meg, vagy egy eldurvult szexjáték vezethetett a halálához.

A Bors című napilap múlt hét csütörtökön azt közölte, hogy információja szerint egy többgyermekes családapáról van szó, akinek a holttestére egy szexuális eszközöket kínáló webáruház vezetője talált rá. A Blikk tudomása szerint a helyszín közelében, ahol a holttestet megtalálták, egy szadomazo filmet forgattak, az áldozat csuklóján bilincsnyomok voltak.