Csizi: már félezer aktivista csatlakozott

Csizi Péter és Hoppál Péter a Fidesz pécsi jelöltjei hétfőn kezdik gyűjteni az ajánló aláírásokat és abban bíznak, hogy 72 óra alatt megszerzik a jelöltséghez szükséges szignókat.

Csizi Péter elmondta: az elmúlt időszakban a rezsicsökkentés fontosságát hangsúlyozták a pécsieknek, s minden ezzel kapcsolatos fórum telt házas volt. Hétfőtől viszont elindul az igazi kampány az április 6-i választások előtt.

Hoppál Péter, Csizi Péter 006

Beszámolt róla: mindeddig több mint félezren csatlakoztak aktivista csapatukhoz. Soha ennyien nem voltak még a kampányban segítségükre.

Hoppál Péter azt mondta, választókerületének határai kibővültek, olyan embereket is megszólítanak, akiket korábban nem. Hozzátette: mind Pécsen, mind Komlón stabil bázissal rendelkeznek.

A célkitűzéseikről szólva azt mondta, hétfőtől 72 órát szánnak arra, hogy aktivistáik végigjárják a kerületeket, s összegyűjtsék a jelöltállításhoz szükséges aláírások dupláját, kerületenként 1000-1000 szignót.

Emlékeztetett arra, hogy az idei választásokon való részvételhez már nem ajánlószelvényeket gyűjtenek a jelöltek, hanem ajánló aláírásokat egy szigorú számadású nyomtatványon. Az aktivisták személyesen keresik fel a választókat.

Beszámolt róla: az embereknek számít a rezsicsökkentés, támogatják annak politikáját és a kormányt. Mint mondta, csak a megyeszékhelyen mindeddig 5,5 milliárd forintos megtakarítást értek el a családok a rezsicsökkentésnek köszönhetően. Ennek köszönhetően remélik, hogy sokan támogatják a Fideszt, mondta.

hirdetés

Hirdetés

17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon sajnálom és csak szánni tudom a honfitársamat, akiket a jövője alakulása hidegen hagy hagy vagy nem érdekli. Jó lenne rájönni :ez a mi országunk. Itt élünk. Rajtunk is múlik, hogyan lesz tovább .Csak annyit kérek, gondolják át, mit tett értünk ez a kormány és hova juthatunk, ha tényleg összekapaszkodunk.

 2. “Robotok, robotok,
  esztek, isztok, dolgoztok.
  Roborok, robotok,
  Jaj, de mélyen alusztok.”

  (Tudósok: Robotok)

 3. Üzemanyag ára rohamosan növekszik,Èlelmiszer alapvető pl hús ,kenyér Tejemelkedik Adók telefon ,pénzfelvétel növekszik Fűzetésem minibàlbér 1500 ft növekedet sirás kerülgetett.Igéret sok volt Változás kellÂllitolag tömegközlekedés bérlet 8000ft lessz Márciustól

 4. Látom a fő téma csak a rezsicsökkentés, de arról hogy mennyit vesznek ki a zsebünkből a különböző adóformákkal???

  Számolja ki mindenki, hogy mennyit nyer a rezsicsökkentéssel és mennyit vonnak le a különböző adókkal (tranzakció, telefon, ingatlan stb…)

 5. Szerintem nem kell 72 óra. Egy napon belül össze fog jönni a szükséges mennyiség többszöröse!

  Hajrá Pécs!

 6. Minek akkor útnak indulni, elég lenne már ma leadni az előre kitöltött nyomtatványokat! 😀

Comments are closed.