Csizi: már félezer aktivista csatlakozott

Csizi Péter és Hoppál Péter a Fidesz pécsi jelöltjei hétfőn kezdik gyűjteni az ajánló aláírásokat és abban bíznak, hogy 72 óra alatt megszerzik a jelöltséghez szükséges szignókat.

hirdetés

Csizi Péter elmondta: az elmúlt időszakban a rezsicsökkentés fontosságát hangsúlyozták a pécsieknek, s minden ezzel kapcsolatos fórum telt házas volt. Hétfőtől viszont elindul az igazi kampány az április 6-i választások előtt.

Hoppál Péter, Csizi Péter 006

Beszámolt róla: mindeddig több mint félezren csatlakoztak aktivista csapatukhoz. Soha ennyien nem voltak még a kampányban segítségükre.

Hoppál Péter azt mondta, választókerületének határai kibővültek, olyan embereket is megszólítanak, akiket korábban nem. Hozzátette: mind Pécsen, mind Komlón stabil bázissal rendelkeznek.

A célkitűzéseikről szólva azt mondta, hétfőtől 72 órát szánnak arra, hogy aktivistáik végigjárják a kerületeket, s összegyűjtsék a jelöltállításhoz szükséges aláírások dupláját, kerületenként 1000-1000 szignót.

Emlékeztetett arra, hogy az idei választásokon való részvételhez már nem ajánlószelvényeket gyűjtenek a jelöltek, hanem ajánló aláírásokat egy szigorú számadású nyomtatványon. Az aktivisták személyesen keresik fel a választókat.

Beszámolt róla: az embereknek számít a rezsicsökkentés, támogatják annak politikáját és a kormányt. Mint mondta, csak a megyeszékhelyen mindeddig 5,5 milliárd forintos megtakarítást értek el a családok a rezsicsökkentésnek köszönhetően. Ennek köszönhetően remélik, hogy sokan támogatják a Fideszt, mondta.

Hirdetés