MSZP-s rendezvény: kötél a felcsúti polgármesternek

Kötelet javasoltak adni bekiabálók a felcsúti polgármesternek az MSZP szombati nagygyűlésén, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila pedig nem határolódott el a kijelentéstől – írta az mno.hu vasárnap.

hirdetés

Az internetes portál felidézte: a nagygyűlésen az MSZP elnöke Mészáros Lőrincről többek között azt mondta, hogy “Orbán Viktor helytartója, aki három év alatt, kérem, három év alatt megötszörözte a cégének az árbevételét, és ma a 88. leggazdagabb magyar ember. Három év alatt. Kérem, ez egy komoly teljesítmény, ha nem az a fő, hát, erényük, finoman fogalmazva, hogy Orbán Viktor barátai, és legyünk naivak, hanem ez, akkor viszont katedrát nekik a Közgázon”.

Ekkor valakik azt kiabálták be a nézőtérről, hogy “kötelet!”, amit több újságíró már akkor egyértelműen a helyszínen is hallott – olvasható a cikkben.

A Magyar Nemzet internetes kiadása kitért arra: Mesterházy Attila nem határolódott el a kijelentéstől, annak elhangzása után ugyanis úgy folytatta, “de mégis inkább én azt hiszem, hogy nem lesz itt katedra, hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak”.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igen már a kommün kezdte. utána az elvtársak 100 000 000 ember nyakára kötelet kötöttek. Mi kommunisták különleges emberek vagyunk ! ( stalin )

  2. egyetértek! a FIDESZ rémuralma alatt minden hirtelen meggazdagodott Orbán talpnyaló felelőségrevonást érdemel. Ne feledjétek! Kommün ezért kötelet adott

Comments are closed.