hirdetés

Pécsen dolgozik a világ legjobb bútorasztalosa

 • Robert Csernus

  Ez az utolsó két mondat ugyanolyan negatív általánosítás, mint, amit kritizált…Ráadásul az ominózus bejegyzésben nem volt konkrét vád konkrét személy ellen. Az Önében viszont igen. Kár érte, mert elveszett a hozzászólás hitele.

 • Bán-Takaró Alexandra

  Ez az ember egy pitiáner tolvaj, aki meglopja a saját kollégáit. Tehetsége lehet hogy van, de gerince nincs az biztos!

 • Vida Gyula

  de sajnos nincs becsülete a szakmáknak,s most a pénzre gondoltam..ha elmondanám mennyi a keresek 40 év ledolgozott év után kiröhögne,jogosan.a kezdöt azért nem veszikfel mert nincs gyakorlata az 50 felettit meg azért mert öreg..

 • Edvárd Németh

  Valóban becsülendő a fiatalember eredménye, csodálatos, és tiszteletreméltó a teljesítménye. Ennyi elég is lett volna megjegyzésében kedves Imre. Teljesen felesleges volt egy ostoba, elnagyolt, és populáris negatív kontextusba állítani, amiról gondolom fogalma sincs. Az elmúlt évtizedekben a vezetők úgy oldották meg a munkanélküliség kérdését, hogy mindenkit betoltak az egyetemekre…Ezzel eltolva a kérdés megoldását…. De mit lát át ebből egy 18 éves? Mit láttak át azok a szülők, akik az átkosban szocializálódtak, és azt gondolják a diploma mindent megold. Aztán a hallagatók 2-3 évesen kezdik felfogni, hogy mennyire kitoltak velük.. Hogy mennyire nem biztos a jövőjük. Egyáltalán, hogy gondolni kell a jövőre, mert nem elég, ha kőkeményen tanul valaki, kapcsolatot épít, önkénteskedik, törődik a társaival, stb. ÉS aztán akkor elkezdődik az “időhúzás” az “évek kitolása” mert közben dolgozni kell, kétségbeesetten szakot vált, hogy hátha akkor nem minimálbérért kell dolgozni, annak ellenére, hogy az ifjuságát könyvek felett töltötte. Meg persze külföldre mennek közben, pénzt keresni, vagy kigyúrni egy utat az ösztöndíjon keresztül, ahol majd nem a levegőben kell lebegnie. Nem is tudom miért írtam ezt le, csak úgy bosszantott az általánosítás, és a negatív kontextusba állítás. Biztos sokan vannak, akik csak húzzák az időt… Őket maguk nevelték.. Kedves Előző generáció.

 • Imre

  Nagy örömmel tölt el, hogy vannak fiatalok akik nem az egyetemi évek kitolásával múlatják az időt, hanem kreatív, hozzáadott értéket teremtő munkával foglalkoznak.