hirdetés

Megint tarolt a Fidesz Pécsen

 • Fóris Béla

  Remélem, hogy csak pünkösdi királyság lesz, ideje lenne, hogy az úgynevezett rendszerváltó pártok (amelyek mindegyike volt bolsevik vezetés alatt van) eltűnjenek a süllyesztőbe és még az emléküket is kitöröljék az évkönyvekből. Hazudozás, csalás az emberek megtévesztése, amit fidesz-kdnp csinál! Aki együttműködik velük az a korpa közé keveredik, és beteljesedik rajta a mondás: “Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók”.

 • pepe62

  FIDESZ!!!!!!!
  Ha valaki tud jobbat kérem jelezze!

 • Orbánisztán nem demokrácia

  Úgy könnyű nyerni, hogy a hatalom magára szabja a jogszabályokat, megbuherálja a határontúli voksokat, elveszi az ellenzéktől a médiaszereplés lehetőségét, és kamuhírekkel, szociális demagógiával mossa a lakosság agyát. Ha ehhez hozzáadjuk a rendőrséggel megspékelt lejáratókampányokat, akkor evidens: a biodíszletként szereplő riválisoknak esélye sem volt.

 • pepe

  kedves roller tudod 27 évesen semmilyen forintot nem kellett még kérnem ettől az országtól támogatás címen és miért? mert már 2009 óta a saját lábamon kell megéljek.Nem lettem egyetemista és áldom az eget hogy nem álltam be a diplomás munkanélküliek táborába!!És milyen jogon kérsz te vissza tőlem pénzt?? azt kérdezd meg hogy az a sok szemétláda hova dugta a te pénzedet is?? hova máshova a zsebébe.A szüleim nem nyugdíjasok viszont látják mire megy el az adójuk ebben a városban és ez elszomorítja őket a nagymamám meg azt mondta neki mindegy kire szavaz de a Viktorka emelte a nyugdíjam így ő rá fogok…Szíve joga nem ítélkezem felette.Csak ez a társadalmi csoport még ha egész nap is a TV előtt ül és hallgatja az ilyen-olyan politikai műsorokat nem érzékeli igazán mi is van kint a világban tisztelet a kivételnek!!
  És ha már tisztelet én eddig se tiszteltem senkit se cigányt,se magyart mert ő sem tisztel engem! ott ahol tudunk bele rúgunk a másikba csak hogy nekünk legyen jobb.

 • Szőcs

  Az lett volna szörnyü ha gineai utlevelesek vörösbe boritották volna SZENT HAZÁNKAT

 • roller, pepe, ………….

  ha tetszik menjetek nyugodtan – csak előbb adjátok vissza a Magyarnépnek azokat a forintokat, amiket ilyen-olyan címszó alatt – mert ugye az nektek is jár!? – felvettetek, aztán hajrá mocskolodjatok máshol, itt e hazában pedig fogjatok össze, ha maradni akartok, és segítsétek az országot, hiszen ez a tiétek is!
  Ha megérítek biztos lesztek Ti is nyugdíjasok – gondolom a szüleitek is azok már, vagy a nagyszüleitek, tehát hátrább az agarakkal, mert azokról is negatív véleményt mondtok itt, több tiszteletet, mert ha nem Ti nem adtok, akkor Ti sem fogtok kapni!

 • roller

  Mazochista országnak szadista és kleptokrata vezetők járnak. Akinek meg van esze, az elhúz innen, mielőtt betiltják a külföldre költözést.

 • pepe

  Teljesen mindegy mi a választás kimenetele ugyanolyan mocskos csaló emberek alkotta párt az összes de az hogy narancsba borult az egész ország egyszerűen undorító köszönjük ezt a sok nyugdíjasnak akiknek teljesen mindegy mit fog csinálni a kormány őket ez nem fogja érinteni hosszú távon, illetve a sok idióta fidesz bérencnek aki ezekre szavazott, kellett ez nektek?? Ezért megyek el ebből az országból “kalandvágy” miatt, mert nem tudom ezt nézni hogy tönkre teszik az országot.

 • hm

  Kedves Krisz, igen, sejteni lehet…. Csak azt nem értem, hogy tényleg ennyire birkák a magyarok??? Úgy látom igen! A szőlő nem savanyú, hanem reálisan igyekszik kostólni….Az biztos, hogy én többet nem megyek szavazni. A nép megérdemel mindent, amit majd kapni fog.

 • Krisz

  Kedves hm,
  sajnos az a baj, hogy a pár ezer milliárd külföldön figyel egy offshore cég számláján…

 • hm

  Én azt kérném az állítólagos nyertes fidesz párttól, hogy csinálják már meg az egyéni nyugdíj számlákat, amit már 4 éve megígértek és tegyék vissza a számlákra azokat az összegeket, amik egyénenként a magánnyugdíj pénztári számlákon voltak! Talán a mostani 4 év alatt sikerül kialakítaniuk!

 • savanyú

  a szőlő????))))))))DDDDDDD

 • pécsi

  Még a választás napján sem tud Hoppál Úr Pécsett lenni???? Hát milyen hazaszerető ember?? Pécsett építkezik, vagy Budapesten?

 • Tomi

  a plasztik pohárnál csak az üveg “környezetbarátabb”…

 • Pécsi Lakos

  Adófizetők pénzéből tele van a város szeméttel, és a választások után adófizetők pénzéből kerül eltávolításra. Logikus, nem?