hirdetés

Megjárta a börtönt a szabadságért

 • Fóris Béla

  Csak az az igazi politikai üldözött, aki szereti a fityesz elvtársait, aki nem, az nem is volt igazi politikai elítélt, csak egy egyszerű börtöntöltelék.

 • Fóris Béla

  Biztos igaz !
  Kis József Na!!! Mécs Imre ok!!! Göncz Árpád??? Kétséges!!! A Budapesti Fegyház és Börtön lakója volt (Váci Fegyházban is volt!!!) 6 évig, írnok volt, sitiprinc, s jelentéseket írógatott másokról!!! Vamzer volt!!! Aztán a Magyar Köztársaság Elnöke lett!!! Kinek is adott egyéni kegyelmet sikkasztás,csalásért??? A barátjának Kunos Péternek, csak Dávid Ibolya nem írta alá, nem hagyta jóvá, mint Igazságügyi Miniszter!!! A lényeg az lenne, hogy ezt az országot ex kommunisták írányítják, s mindegy hogy Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc volt, van a trónon!!! A mai politikusok milliárdosok, amit tőlünk loptak el!!! Régen ezek,vagy ezeknek hozzátartozói KISZ-esek (úgye :KOMMUNISTA IFJÚSÁGI SZÖVETSÉG!!!), Munkásőrök, MSZMP KB TAGOK (MAGYAR SZOCIALISTA MUNKÁSPÁRT KÖZPONTI BIZOTTSÁGI TAGOK!!!), ÁVH-OK (ÁLLAM VÉDELMI HATÓSÁG!!!), voltak, akik Kádár János faszát szopták, senki nem lett elszámoltatva!!! Ki volt Pokorni Patkány 🐀 Zoltán szülei??? Nem ÁVH-OK???!!! S most milyen pozícióban van Pokorni??? 2016. évben is Budapest, XII.kerület polgármestere!!!!Itt egy igazi rendszerváltás kell!!! Ennyi

 • Fóris Béla

  A fityesz-kdnp-s csőcselék bemutatkozott Budapesten, erőszakos és buta emberek a párt hívei! Ha egy volt politikai fogoly a szabadulása után egyetemre járhatott, az meg kellet tagadja 56-ot, be kellett lépnie az MSZMP-be, és ettől kezdven nem 56-os hős, hanem ÁRULÓ!