hirdetés

Becsengetnek az iskolai zsaruknak

 • Bibó

  Remélem, a jövőben közvetlenül az iskolák mellé építik a börtönöket és a közmunka-táborokat, hohy szemernyi kétség se merülhessen fel, milyen életpályát kínál a többségnek az új pártállami hatalom. Ej, ha ezt Rákosiék megérhették volna, ők is elismerően csettintettek volna…

 • értő olvasás

  Ki beszél itt a 6-8 évesekről? “Összesen száz iskolarendőrt rendelnek ki országszerte kétszáz középiskolába” …

 • hemoglobin

  Ezt nagyon helyeslem én ezért nagyon sok kitartás a Magyar Rendőröknek erőt egészséget Köszönet az aggódó szülők nevében!

 • Totya

  A helyzet az, hogy sajnos sok helyen szükség van rájuk, mert a mai gyerekek, fiatalok sokszor kezelhetetlenek. Nálunk a téren a kis pisis 7-10 évesek *****anyáznak, bottal kergetik egymást, verekednek. Nem cigányokról beszélek. Sokan tudnának olyan tanár ismerőst említeni, akinek komoly gondjai vannak a fegyelmezéssel általános iskolában, Visszabeszélnek, káromkodnak, pofátlanok. A szülők egy része nem neveli a gyerekét, a tanár meg nem bír velük. Igenis vasszigor kell az iskolákba, hogy rendet tanuljanak.

 • Narancshámozó

  Pompás hír! A 6-8 éves sulisbűnözőket le kell csukni és rendszeresen verni kell, hogy tudják mi a módi a NER-ben. Éljen a rendőrállam!