hirdetés

Behajtás: egy mindenkiért?

 • Közös képviselő

  Próbáljatok meg Ti odaállni egy nagy tagbaszakadt fickó elé és azt mondani neki, hogy fizessen 6000 forintot! Én nem keresem a pofont. Könnyű otthonról hősködni.

 • nem tud fizetni

  az kimaradt a cikkből, hogy azért annak, akinek gondjai vannak, és valóban rászorul biztosítanak a szolgáltatók, így a Tettye is lehetőségeket, pl. részletfizetés, vagy más támogatást. Itt nem ezekkel a szomszédokkal van gond, hanem azokkal, akik nem akarnak fizetni, pedig tudnának.

 • Szerintem

  Az alapvető baj az, hogy ezek a közös képviselők még a “régi időkben” szocializálódtak, maikor megszokták, hogy mindent mások – a “Tanács” – intéz el helyettük és az emberek helyett. Ez a világ elmúlt, nekik is haladni kellene a korral. A mi közös képviselőnk ugyanilyen mentalitással “dolgozik”, már a harmadikat rúgtuk ki.

 • Re: Kosaras

  Figyi! A társasházban, ha javítani kell a tetőt, az kié? Kinek a pénzéből javítják? Csak azokéból, akik legfelül laknak? Nem! Mindenki pénzéből, mert erről szól a társasház! Ugyanez a helyzet a vízzel is. Az is KÖZÖS, mégha neked van vízórád is. Ez van, mivel a törvény szerint a főmérő számít csak! Változtass törvényt! Az a megoldás. (Illetve az sem, mert az több problémát vet fel, mint amennyit megold.)

 • Kosaras

  Ha a mellékmérők hitelesek, nem kis pénzt keres rajtuk a szolgáltató akkor miért kollektiv büntetést alkalmaznak? Régesrég lakásonként kellene fizetni és lekötni a nem fizetőket, és nem …….ni a fizetőket. Persze igy könnyebb, ráadásul mindig többet mutat a főmérő mint az almérők.Igy könnyü a plusz.