hirdetés

Nem kérnek kiváltságokból

 • B.SZ.

  Előbb munkahelyek teremtése Pécsett és környékén, hogy az emberek számlákat tudjanak kifizetn, a napi betevőt megvenni,,,aztán ha van jovőkép és az emberek nem migrálnak jobb megélhetés reményében más városba, országba, na akkor jöhet a kultúra.

 • Helyes

  Szerintem is helyes, hogy végre fizetnek érte. Ne azért kapjon valaki előnyt, mert ilyen-olyan szolgáltatásokat tud ingyen adni eliteknek, sokan megdolgoztunk azért, hogy kapjunk legalább megélhetésre alkalmas összeget, mégis olyanok hoznak jogszabályokat, akiknek alanyi jogon járt valószínű sok minden, mert rálátásuk nincs a körükön kívüli életre, mégis jogszabály alkotásra kapnak lehetőséget, emberek életét veszélyeztetve ezzel.

 • BR

  Nagyon helyes, hogy fizetnek érte. Mondjuk a VIP-parkoló volt az igazi szoci magamutogatás Juhászpista óriás bmw-jével és Chryslerével, Khegyi et dzsipjével.

 • zuhé

  Szégyenteljes, ez csak egy balkáni nepotista országban hír…

 • Hotter

  Ez a rákosi-róth féle piárra emlékeztet…

 • Alföldi Robert

  Vázolom a variációkat:

  1. Nem váltanak, nem kapnak bérletet, nem járnak előadásra. Reakció: kultúra kerülő képviselők, még színházba sem járnak

  2. Ha nem fizettek volna érte, akkor az a reakció érkezett volna, hogy miért ingyen kapják, miért nem fizetnek érte?

  3. HA fizetnek érte (ahogy most), akkor az a reakció jön, hogy könnyen fizetnek érte esetleg, hogy miért csak ennyit?

  4. Ha drágábban vették volna a bérletet, akkor az jönne, hogy pazarolnak, dőzsölnek, mert ennyi pénzt is kifizetnek érte.

  Magyarország, így szeretlek. Itt mindenki, mindenbe bele tud kötni.

  Ingyen világos sör mindenkinek! Reakció: Miért nem a barna ingyenes.