hirdetés

Pécsen egyetemi szinten oktatják a lemezlovasokat

 • peter_h

  Nem. Irigy semmikepp sem, mert nincs mire irigynek lennem. A budapesti (es mondhatni orszagos) ejszakaban vagyok nagyon regota. Sok kulfoldi nagy DJ-t hoztunk, es hoznak ismeroseim is heti szinten az orszagba. Mast ne mondjak, az orszag legnagyobb booking ugynoksegevel is jo kapcsolatunk, konkretan egy ott dolgozo ismerosom postolta ezt a hirt. Azok az emberek, akik az osszes magyar fesztival headlinereit hozzak, vagy visznek klubesteket szerte az orszagban nagy nevekkel. Es most nem a hetvegi diszkokrol beszelek, ahol a kozonseg elvarasainak megfeleloen nyomja a “DJ” a mainstream gagyit 30ezerert az ingyenes vagy az ezres belepot szedo helyen… Olyan rendezvenyekrol beszleek ahol 4-6ezer Ft-os belepovel tolt meg 1000+ ember 1-1 helyet, a DJ miatt!
  A cikkben levo szorakozohely illetve a DJ “verseny” amit emlitenek meg csak hallasbol sem ismeros egyik kolleganak sem. Kb semmi szakmai alapja nincs.
  Nem lenne vicces a cikk, ha egy elismert ember (akar DJ, vagy plussz promoter, booking agent stb) tartja. ahogy volt mar eloadas ebben a temaban tobb mas egyetemen. De hogy kurzus, egy hobbiDJ-tol.. na az vicces 🙂

 • laszlo_madi

  Akkor miért nem mész rally versenyzőnek te szerencsétlen? Tipikus magyar ember vagy. Irigy, aki csak a székből kritizálni tud, felállni és cselekedni viszont nem. Told csak tovább az X-Box-oddal, az való neked.

 • peter_h

  ez csak egy hatalmas vicc ugye? 😀 😀 😀
  Aki egy kicsit is jobban benne van az ejszakaban es a szorakoztatoiparban az egy jot nevet az egeszen.
  Egyebkent en is mehetnek rally-versenyzonek. X-boxon mar egesz jol tolom, es a multkor multiplayerben megvertem kzolika96-ot 😀

 • rozsomak

  lehetnék tanár mondjuk