9 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletEdzőpark épült Kertvárosban, amit neked is ki kell próbálnod!

Edzőpark épült Kertvárosban, amit neked is ki kell próbálnod!

November elején jelentették be, hogy új edzőpark épül Kertvárosban, a Diána tér közelében, csütörtökön pedig már át is adták a létesítményt, amit ezután bárki ingyenesen használhat.

Pár hete jelentették be Kertvárosban, hogy a Diána tér közelében felnőtt edzőpark épül a Nemzeti Sportközpontok beruházásában – csütörtökön pedig már az átadót tarthatták ugyanott.

Már használható is az új létesítmény

– Öröm, ha egy beruházás határidő előtt elkészül, még inkább az, ha egy fontos, sportcélú beruházásról van szó – mondta a csütörtöki átadón Csizi Péter, Kertváros országgyűlési képviselője. – De a legjobban akkor fogunk örülni, ha azt látjuk, hogy tavasszal már sokan használják az új edzőparkot.

Vári Attila, Csizi Péter és Csizmadia Péter adta át az edzőparkot

Csizmadia Péter, a terület önkormányzati képviselője hozzátette, hiánypótló beruházásról van szó, hiszen ilyen létesítmény nem volt eddig a környéken, most viszont ingyen használhatja majd sok ezer ember az edzőparkot. Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója kiemelte, egyre népszerűbbek ezek a kültéri edzőparkok, és jól kiegészítik akár az egyéb sportokat is.

Országszerte egyre népszerűbbek az edzőparkok

November elején egyébként még csak egy füves terület volt a helyszínen, mostanra a tízmilliós beruházásban 15 korszerű eszközt telepítettek, amelyeken mintegy 140-150-féle gyakorlat végezhető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő