Férfiak, nem kell pánikba esni, ha magatok készítenétek ajándékot!

Sok pár készít évfordulóra, születésnapra, más ünnepekre, vagy csak simán a hétköznapok színesebbé tételére saját kezűleg ajándékot. Ez elsőre szuper ötletnek hangzik, de a tapasztalatok szerint néha elég nagy nyűg. Főleg a férfiaknak. 

hirdetés
Uránia Mozi

Sok pasi imád barkácsolni és a ház körül tenni-venni, viszont meg van lőve, ha egy kreatív ajándékot kell összeeszkábálnia szíve hölgyének. Ezeknek az uraknak szeretnénk most segíteni néhány kedves, egyszerűen kivitelezhető ajándékötlettel. A siker garantált, ugyanis szinte minden nő értékeli már a gesztust is, hát még ha az eredmény valóban szép!

Üvegbe zárt öröm

A lehető legegyszerűbb ajándékhoz nem kell más, csak egy befőttesüveg és néhány apró figyelmesség. Csak vásároljunk néhány kis méretű tárgyat, csokoládét, piperecuccot, virágot, bármit, amit a kedvesünk szeret, és helyezzük el egy szép dunsztosüvegben ezeket. Habár nem 100 százalékig saját készítésű a meglepetés, de legalább nem tudunk nagyot tévedni. Ha van rá lehetőség, mindenképp díszítsük az üvegedényt szalaggal, filccel, matricával, esetleg üvegfestékkel. Ezzel kicsit ráerősítünk a „saját készítésű” jelző létjogosultságára és plusz ajándékot is adunk, hiszen később tárolóként használható az üvegcse.

Bármilyen minta megoldható!

Népszerű és egyszerű szintén a faégetés, avagy pirogravírozás módszere. Szinte akármilyen mintát beleégethetünk egy-egy fa dobozkába, evőeszközbe, poháralátétbe, gyakorlatilag bármilyen fából készült tárgyba. Ez nagyon egyedi és személyes ajándék tud lenni, így biztosan bármely hölgy szívét megdobogtatja. Ha ráadásul magunk faragjuk vagy illesztjük össze a „vásznat” is, amire rajzolunk, valószínűleg még több pluszpontot érhetünk el. Gravírozókészletet pedig néhány ezer forintból tudunk rendelni például ITT, de pécsi drogériában is találtunk már olcsón ilyen eszközt.

Az ékszer minden esetben nyerő ötlet

Nem igazán ismerünk olyan nőt, aki – legalább időnként – ne hordana szívesen trendi kiegészítőként valamilyen extrém ékszert. Erre pedig remek példa az alábbi, gombokból készült nyaklánc. Nincs szükség másra, csupán néhány szép gombra, tűre és cérnára, egy darab filcanyagra, egy kis bőrzsinórra és esetleg ragasztópisztolyra. Azért arra figyeljünk oda, hogy ha a barátnőnk kedvenc ruhadarabjáról vagdossuk le az ékszerhez a gombokat, az ajándék feletti öröm lehet, hogy eltörpül majd az éktelen harag mellett, amit a tönkrement ruha miatt érez.

Környezettudatos hódolóknak

A gyönyörű, dekoratív, virág alakú ékszeres doboz vagy rendszerező vécépapír-gurigákból készült, egy kis papír és öntapadós fólia felhasználásával. Öntapadós matrica helyett természetesen bármilyen kéznél lévő színes papírt is használhatunk a borításhoz, de egyszerűen le is festhetjük a tárolódobozt. Ezzel a szuper módszerrel nem csak egy kevés papírhulladékot hasznosíthatunk újra, hanem egy praktikus és egyedi tárolót is alkothatunk az apróbb mütyüröknek. IDE kattintva láthatjuk az eredeti nyelvű videót a készítésről.

A jól bevált kuponfüzet

Talán vannak, akik szerint elcsépelt dolog saját készítésű kuponfüzetet ajándékozni. Mi nem értünk egyet ezzel. Persze csakis abban az esetben okozhatunk igazán örömet, ha nagyon kreatívan és egyedien oldjuk meg ezt az ötletet. Itt aztán tényleg nem az a fontos, hogy minél több papírkát adjunk át. Sokkal inkább a rajtuk lévő tartalom. Természetesen belefér egy-egy vacsorára vagy masszázsra jogosító kupon is, de legyenek köztük olyan ötletek is, amik igazán nagyot szólnak. Pécsett rengeteg programlehetőség van télen-nyáron a pároknak, így könnyű olyat találni köztük, ami biztosan tetszene – egy általa választott időpontban – a párunknak. Jól jöhet az is, ha néhány vicces cetlit is belecsempészünk a meglepetésbe.