Pécsnek szexuális energiája van

Magas, hosszú combú, szőke és bombázó. 24 éves, de már bejárta a világot, tanul, ruhákat tervez, dolgozik, napi 8 kilométert fut. Takács Petra egyszerű pécsi lánynak vallja magát. Bár egyelőre a fővárosban bolondítja a férfiakat, a jó hír: haza készül. 

hirdetés

– Imádom Budapest nyüzsgését, a folyton változó életritmust, a pörgést, a fényeket, de Pécs mégis teljesen más. Megőrülök a Mecsekben elszíneződött falevelekért. Ezekből sokszor már ihletet is merítettem a ruhaterveimhez. Bolondulok Kertvárosért is. Emiatt sokszor kinevettek már. De gondolj kicsit bele! Kertvárosból gyönyörűen lehet látni a Mecsekoldalt. A Mecsekoldalról viszont nézegethetném a kertvárosi paneleket.

Szexi a város – mondja Petra.

A széles mosolyú lány modellként bejárta már szinte az egész világot, neves divattervezők, mint például Frank Adél, Klotz Edit, Bélavári Zita, Anka Design alkotásait mutatta meg a nagyérdeműnek. Látta már többek között Velencét, Párizst, Rómát, Capri szigetét. Petra mégis azt mondja, nincs annyi különböző és érdekes ember sehol, mint Pécsett. A város szerinte tele valamiféle szexuális energiával, amitől mindenki megőrül.

– A suli és a munka miatt egyelőre a fővárosban kell lennem. A Budapesti Divatiskolában divattervezőnek tanulok, emellett pedig egy világszerte ismert nőiruha-üzlet vezetőhelyettese vagyok. Jó pestinek lenni, de amikor csak tehetem, haza jövök. Most nagy a pörgés, de legkésőbb tavasszal hazalátogatok. Az úgy is a kedvenc évszakom. Minden nap felfutok majd a tv-toronyhoz. Szerintem az a világ egyik legkülönlegesebb épülete. Amikor utazom hazafelé, és meglátom, mindig egy bizsergető érzés kerít hatalmába. Vonz magához, mint a mágnes. Vigyázz Pécs, jövőre jövök, és meghódítalak! – nevet a szőke bombázó.

A párductestű lányra tehát még egy kicsit várnia kell a városnak, de abban biztosak lehetünk: ha megérkezik, azt mindenki észreveszi majd.

 

 

Ön szerint is szexi Pécs?

Eredmények

Loading ... Loading ...

 • énekének

  Ez aztán a hírérték, lehet, hogy a várakozástól aludni sem tudunk majd??

 • cyrydream

  Erre az információra annyira szükségem volt, mint hajléktalannak a báli ruhára!

 • Anikó

  Nagyon mű, és az első képen nagyon buta … na jó, arca van.

 • fiú a térről

  Gyulabá’ otthon tudják, hogy mik a tervek?

 • Gyulabá

  A híresen jó pécsi vendégszeretet jegyében föláldoznám magam a csaj oltárán! Pécsi vagyok, tehát szexis vagyok! Ennyi!

 • Poc

  az én ízlésemnek kicsit mű a csaj