Elképesztő balesetet élt túl a mislenyi focista

Racskó Roland, a Kozármisleny SE labdarúgója nem mindennapi balesetet úszott meg a napokban, épp Székesfehérvár irányába tartott az M6-os autópályán, amikor a kocsi fejre állt és körülbelül száz métert csúszott végig. Az autó totálkárra tört, míg a futballista csodával határos módon szinte sértetlenül megúszta az esetet.

hirdetés

A játékos Facebook-oldalán értesítette az embereket a történtekről, ahol elmondta, hogy 120-130-as tempónál Dunaszentgyörgynél szállt el, a brutális balesetért ő maga vállalta a felelősséget. A Székesfehérvár irányába tartó sávból indulva, a szalagkorlátot is ledózerolva a Pécs irányába tartó pálya leállósávjában állt meg az autó és csúszott végig fejtetőn.

Racskó Roland valószínűleg elaludhatott néhány másodpercre vezetés közben, de pár karcolással megúszta az esetet. Elmondása szerint nem érzett fáradtságot, mégis bekövetkezett a baj. A helyszínelők azt mondták, soha nem láttak ilyet, hogy valaki ekkora csattanásnál így ki tudott volna szállni az autóból. A focista szerint csoda, hogy túlélte a balesetet.

A képeket a labdarúgó töltötte fel Facebook-oldalára.