Kábítószer hatása alatt vezetett, de elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki bódult állapotban vezette autóját Harkány közelében.

hirdetés

A Siklósi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. március 14-én 18 óra 20 perckor az 58-as főúton, a Bolgár temető előtti útszakaszon közlekedett gépkocsijával, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a férfi zavart viselkedése kábítószer fogyasztására utalt a rendőrök átvizsgálták a gépkocsiját, amelyben kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak.

A férfi vér- és vizeletmintájának toxikológiai vizsgálata, valamint az orvosszakértői vélemény eredményei igazolták a rendőrök gyanúját, mivel a szakértők megállapították, hogy a gépkocsivezető a járművezetés idején vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt állt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

hirdetés

Hirdetés