Majális nem volt Pécsett, de törés-zúzás akadt

Idén május 1-én a pécsieknek a járvány miatt le kellett mondaniuk a szokásos programokról. A helyi rendőröknek azonban akadt dolguk, két garázdasághoz is riasztották őket a városban. 

hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 9 óra körül Pécsett, a Pákolitz István utcában egy férfi ordibált, majd betörte az egyik lépcsőház bejárati ajtajának üvegét. A helyszínre érkező rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt és előállították a rendőkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként. A 35 éves pécsi férfi azzal magyarázta tettét, hogy nem működött az ajtónyitó bilétája, ezért nagyon ideges lett. Ellene garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 26 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint 23 óra körül Pécsett, a Móra Ferenc utcában bement egy telephelyre, majd ott megrongálta egy autó motorháztetőjét és kitörte a jármű bal első lámpáját. A rendőrök elfogták a férfit és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként. Ellene garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.