Nem csak bűnt üldözni, fotózni is tudnak a zsaruk

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nagyon gyorsan elkapta a fiatal elkövetőt, majd pedig kiváló fotót is készítettek, amint visszaadják az értéket.

hirdetés

Ismeretlen tettessel szemben indított büntetőeljárást a Szigetvári Rendőrkapitányság, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 8-án 10 óra körüli időben Szentlőrincen az egyik buszmegállóban várakozó 14 éves fiúhoz odalépett, majd tőle cigarettát, készpénzt és mobiltelefont kért. A fiú a felszólításnak nem tett eleget, ekkor az ismeretlen személy agresszív, támadó magatartást tanúsított, majd felszólította, hogy értékeit adja át. A sértett mindezek hatására – félelmében – a karján lévő karórát átadta, amellyel az elkövető távozott.

rendőrségi fotó
A bejelentést követően a beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították Sz. György szentlőrinci lakost, akit elfogtak, majd előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatását követően a 17 éves fiatalembert őrizetbe vették, vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Az eltulajdonított karórát a sértett visszakapta.