Spiccesen vezettek

Az elmúlt 24 órában három esetben is pozitív értéket mutatott a szonda Baranyában.

hirdetés

Csütörtökön reggel Pécsen, az Arányosi úton igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő 48 éves szemelyi férfit. A sofőrnél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

Ugyanezen a napon a siklósi elkerülőúton ellenőriztek a rendőrök egy helybeli gépkocsivezetőt. A 41 éves férfinál alkalmazott szonda is pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították és a jogosítványát is elvették.

Szintén csütörtökön Szigetváron igazoltattak a rendőrök egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő 76 éves helybeli férfit, akinél a szonda szintén bejelzett, ezért a zsaruk őt is előállították.

A három férfi ellen ittas vezetés miatt indítottak nyomozást.

  • Franci111

    Az elmúlt 24 órában a Baranya megyei rendőrök alkohol szondás ellenőrzéseik során három esetben is pozitív értéket mutató jármű vezetőt talált.Két személy személy autóját egy 76 éves bácsika segéd motorját vezette ittas állapotban.Ilyenkor a rendőrök a jogosítványokat elveszik és a vezetők mindegyikét előállították. Ittas vezetésük miatt nyomozást is folytatnak ellenük. Az eljárás akár úgy is zárulhat,hogy jármű vezetéstől eltiltják valamennyiüket.