Villanyoszlopnak ütköztek, traktor borult

A jelek szerint a balesetek napja volt a péntek Baranyában.

hirdetés

Pécsett halálos baleset történt a belvárosban péntek este, de más helyeken is történtek súlyos ütközések, közölte a rendőrség.

Tolatás közben sodort el egy gyalogost egy személygépkocsi 2017. július 28-án 9 órakor Siklóson, a Dózsa utca és a Táncsics utca kereszteződésében. A baleset során egy 74 éves siklósi nő könnyebben megsérült.

Kanyarodása során eddig tisztázatlan okból felborult egy traktor és annak pótkocsija 2017. július 28-án 11 óra 30 perckor Erdősmecskén a Petőfi Sándor utcában. A balesetben a pótkocsin utazók, egy 33 éves erdősmecskei nő könnyű, egy 37 éves szintén helybeli nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az úttestről, nekiment egy villanyoszlopnak, majd egy parkoló autónak ütközött 2017. július 29-én 2 óra 35 perckor Harkányban az Ady Endre utcában. A baleset során egy 22 éves görcsönydobokai férfi, valamint egy 17 éves harkányi lány könnyű, egy 20 éves erdősmecskei férfi és egy 17 éves pécsi fiú súlyos sérüléseket szenvedett.

(Kiemelt képünk illusztráció!)