Így savazza Tvrtko Berki Krisztiánt

Jótékonysági interentes kihívások nem igazán voltak - eddig!

A TV2 reggeli műsorának műsorvezetője Vujity Tvrtko igencsak összerúgta a port Berki Krisztiánnál, aki a csatorna reality műsorának új szereplője – adta hírül a Velvet.

hirdetés

Vujity Tvrtko Mokkában azt mondta a műsorba behívott vendégének, hogy még attól is zavarban van, hogy egyáltalán kérdezzen-e tőle, mert az egész élete az ellen szól, amit te Berki Krisztián képvisel a nyilvánosság előtt.

– Én nem látom a produkciót semmilyen szinten, én nem tudok a lányod szájrapuszijáról, vagy a cipődről vagy az órádról, tehát semmiről nem szeretnék beszélni, és én például baromira zavarban vagyok ettől – mondta.

Berki azt mondta, hogy nincs szükség arra, hogy zavarban legyen Tvrtko, és neki is nagyon furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ül műsorvezetőként, amelynek az egyik fő műsora az a trash reality, aminek egyik szálát viszi Berki.

Jótékonysági interentes kihívások nem igazán voltak - eddig!

Erre Tvrtko azt mondta, hogy egy egész ország beszél egy herevasalásról, ami szerinte nem történt meg, és ezt onnan tudja, hogy pécsi és az orvos is pécsi, aki “nem csinálta meg”. Berki szerint ez rossz irány, és ő a reality műsorban bemutatja az életét és attól függetlenül, hogy Tvrtko szimpatizál-e vele, az emberek beszélnek róla.

  • Bence Novák

    Trvtko ne savazzon senkit. Nincs hozzá erkölcsi alapja. Pont olyan hiteltelen celeb, mint akit savaz. Minden áljótékonykodása a saját önmutogatásáról, reklámozásáról szól.