Mecseki Srácok: Mikor két NAGY Ferenc találkozik

„Akkora a diktatúra, hogy bármelyik balliberális OJJEKTÍV blog legyárthatja a saját marhaságait, mert totálisan el vannak nyomva” – írja a Mecseki Srácok. Vélemény:

hirdetés

„Nincs ma ellenzéki sajtó – rebegik elhaló hangon a megfélemlített balliberális világ ultragiga független blogvezérei és sokszor Brüsszelig futnak a megmondóemberek még Pécsről is.

Így hát nincs mit tenni, diktatúra van, nekik csak a 444.hu, az Index.hu – plusz a sallangjai –, a HVG, a Magyar Narancs, a HírTV, az ATV, az RTL Klub, a Népszava, az Élet és Irodalom, az Átlátszó jut… sőt Pécsen meg még két kiváló bloggal örvendeztetik meg a népet.

Szóval annyira aggódnak a demokráciájukért – ami náluk nem más, mint a liberalista diktatúra –, hogy telibe tojnak mindenre – leginkább arra, hogy egy ellenzéki sajtóterméktől elvártan legalább valamilyen normális kritikát tudjanak összekaparni. Helyette inkább zseniális baromságokkal árasztják el a netet.

Ilyen remeklés volt az, hogy patkány és róka szaladgál egy pesti műtőben/kórházban, az senkit nem érdekelt az állítólag legalább 190-es IQ-val bíró zsenik között, hogy az egész oltári ultranagy képtelenség. El lehet képzelni a szituációt, amikor két orvos beszélget a műtét közben az éppen futkározó patkányról:

– Nézd mán, ott egy patkány! – mondja Gábor, az altatóorvos, és megszívja a fogát.

– Ja, pont nem érdekel – reagál Róbert, a szívspecialista, aki még köp is egyet, csak úgy a flaszterra.

– Figyu, írok mán valamelyik baloldali blognak, hogy mekkora sztorim van – reagál Gábor.

– Jól van, engem pont nem izgat. Fotót csináltál?

– Nem, de mindegy, majd valamit kamuzunk.

Hát így megy ez.

Mondjuk, csak a véletlen játéka lehet az is, hogy ugyanekkora kamu volt a pécsi melegvizes kórházi sztori is, amikor véletlenül nem is most, nem is úgy, nem is akkor, nem is férfival történt meg az eset, mint ahogy azt a blog kiváló szerzői állították. No, de sebaj, hiszen kapóra jön a széteső ellenzéknek, hogy az egészségügyet üssék a pártkatonáik – vagy valakik –, csak hát Pécsen annyira nem ment ez…

De az egyik zseniális pécsi blog azt is terjesztette, hogy megkezdődött a pécsi vagyon kiárusítása a déli ipari parkkal. A rendkívül pontos értesüléssel csak az volt a baj, hogy 1. nem városi, hanem külföldi kézben van a déli ipari park; 2. éppen ezért veszi meg az állam, hogy a köz vagyonát képezze. Lényegtelen apróság.

És itt a legfrissebb: a totális politikai antitalentum Nagy Ferenc, a hős Sir Robin, vagyis a lelépő MSZP-s Szakács László helyén induló DK-s politikus bekamuzza, hogy akadályozták az ételosztásukat – majd ezt sikerül úgy lehozni a balliberális médiában, hogy »a pécsi városvezetés inkább éhezteti a város szegényeit, mintsem engedje, hogy az ellenzék osszon nekik ételt«.

Nosza neki, ezt a baromságot aztán átveszi a független OJJEKTÍV sajtó – blogvilág –, hogy jót fröcsögjenek a városon, aztán Nagy Ferenc ultrasunyin bevallja, hogy hát ők voltak a bénák, és baromira nem hibázott senki – sőt még meg is védi a várost. Ja, nem számít, hogy nem is kértek engedélyt és összevissza beszélnek.

Működik a diktatúra keményen. Szegény Nagy Ferenc legalább volt annyira bátor, hogy bevallja a töketlenséget, de a nagyon-nagyon-nagyon OJJEKTÍV elnyomott sajtóhoz mindez már nem ért el.

Biztos megtiltották nekik.

Az egészről meg a diplomáját mai napig kereső – ma már DK fővezér – Gyurcsány Ferike jut eszembe: »Hazudtunk reggel, éjjel meg este…«

Ilyen az, amikor két NAGY Ferenc találkozik”.