Árvíz: segít Pécs

Pécsi cégek is segítik az árvízi védekezést, az ehhez kapcsolódó két közleményt az alábbiakban olvashatják.

hirdetés

Segít a Teleky:

“Segítségnyújtásból példás!

Ahogy vonul az ár végig a Dunán, úgy gyűlnek az önkéntesek és a munkájukat segítő támogatók. A folyó most régiónkban tetőzik, rajtunk a sor, hogy megelőzzük, ami megelőzhető és mentsük, ami menthető.

Pécs kedvelt, házias ízeiről ismert étterme, a Teleky Bistro munkatársai úgy gondolták, azzal járulnak hozzá az árvízi mentéshez leginkább, ha teszik azt, amihez a legjobban értenek: főznek. Főznek azoknak, akik a mentésben dolgoznak, azoknak, akik nem jutnának meleg ételhez.

150 adag babgulyással, sült kolbásszal, házi kenyérrel és friss meleg házi pogácsával indult ma reggel útjára a Telekis furgon Mohácsra, hogy az otthoni ételek ízét vigye el azoknak, akiknek nem adatik meg.

Ismét egy pécsi vállalkozás, ami odaadásból jelesre vizsgázott.”

Meleg étel a gátakra:

“A Magyar Készétel Kft mint pécsi közétkeztető cég segítséget ajánlott fel a gáton dolgozó embereknek! A segítséget a Pécshez közeli árvîz sújtotta helyszínre szàllítjuk a hét minden napján! Egyeztettünk Dunaszekcső polgármesterével Faller Jánossal! Most ott van a legnagyobb szükség a segítségre! A polgármester kérésére napi 150 adag meleg ételt,levest és fő ételt szàllítunk melegen tartó badellákban és a helyszínen kerül kiosztásra!

Összesen közel 1000 komplett meleg ebéd felajànlása történt meg erre a hétre !

Tesszük ezt azért hogy mi is kivegyük a részünket az árvíz sújtotta területek megsegítéséből!

Magyar Készétel Kft.”