Dübörög a Tüke-kártya

Az pécsi kártyabirtokosok elégedettek az ügyfélszolgálatok munkájával

Töretlen a tavaly decemberben bevezetett új pécsi Tüke-kártya iránti népszerűség azt követően is, hogy a Széchenyi téri Tüke Iroda mellett már három új helyszínen is lehet igényelni a kedvezményekre jogosító plasztiklapocskát.

hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt év végén újult meg a Tüke-kártya, amely számtalan szolgáltatáshoz jelentős kedvezményeket kínál fel a pécsi kártyatulajdonosoknak.

Katreiner Zoltán, a kártyarendszert működtető Pécsi Kreatív Központ Kft. ügyvezető igazgatója szerint az új, fényképes kártya népszerűségét jól mutatja, hogy a mai napig már közel 10 ezer darabot váltottak ki belőle.

tüke kártya, páva zsolt, hl03
Páva Zsolt, Pécs polgármestere is kiváltotta a kártyát

Hozzátette: már decemberben látták, hogy nagy az érdeklődés, ezért a Széchenyi téri, a Városháza aljában található Tüke Iroda mellett az év első hónapjában három további helyszínen nyitottak kártyaigénylő pontokat. Így már a belvárosi Millennium Üzletházban, a Biokom NKft. Siklósi úti központi ügyfélszolgálatán és Kertvárosban, az Apáczai körtéren, a Nevelési Központnál is lehet kérni a kártyát, amely pár perces ügyintézés után át is vehető.

– Mostanra kiegyenlítetté vált az irodák forgalma, szerencsére sehol sem tapasztalható hosszas várakozási idő. Örömre ad okot, hogy folyamatosan, naponta egyre több szolgáltató csatlakozik a programhoz, az elfogadóhelyek listája folyamatosan bővül – mondta Katreiner Zoltán.

Tájékoztatása szerint mára már több mint száz helyen érhetőek el kedvezmények a Tüke-kártya tulajdonosai számára, külön online csatornákat létesítettek az elfogadóhelyekkel való kommunikáció érdekében.

Megújult a Tüke-kártya honlapja is

A honlapon fellelhető minden kedvezményes elfogadóhely kategóriákba osztva a könnyebb tájékozódás érdekében, ráadásul térkép is mutatja, merre találhatóak, számos kiegészítő információval.  A kártyaigénylőhelyeket, ügyfélszolgálatokat is feltünteti a honlap, a nyitva tartással együtt. Továbbá lehetőség van arra is, hogy vállalkozóként bárki csatlakozzon a kártyaelfogadó helyekhez. Minden, a kártyával kapcsolatos felmerülő kérdésre is választ talál az érdeklődő, és nem utolsósorban a honlapot mobiltelefonra is optimalizálták.

  • H. Hawk

    Persze, hogy törvénytelenül csinálják, de hát ők is már egy “hatóság”.

  • Palcso

    Aki cafeteria rendszerben akarja a bérletet elszámoltatni az ne váltsa ki a kártyát mert nem adnak ki a kedvezményes bérletről áfá-s számlát cég névre. Teljesen törvénytelenül teszik ezt, de gondolom NAV vizsgálattól nem tartanak.