Fieszta Kertvárosban – Fotókkal!

Táncbemutatóból is lesz idén bőven!

Kertváros nap6

hirdetés

Májusban ugyan a rossz idő miatt elmaradt, de július negyedikén, szombaton megtartották a hagyományos Kertváros Napot, amelyen a gyerekek csillámtetkót, a felnőttek ingyen sört, no meg egy jó adag koncertet kaptak az ezreket vonzó fieszta alkalmából. A rendezvényen az új kertvárosi polgárőrség is toborzott tagokat.

Kertváros nap3

Szombaton délutántól az éjszakai órákig tartogatott rendezvényeket a harmadik Kertváros Nap.

Kertváros nap5

Többek között a Hip Hop Boyz és Dévényi Tibi bácsi is a meghívott fellépők között volt.

Kertváros nap11

A rendezvényen délután a legsikeresebb programok között volt az állatsimogató: többek között teknőst, kígyókat, lámát, nyulakat és kecskegidákat is megérinthettek a legkisebbek.

Kertváros nap12

Emellett vonatozhattak, tűzoltóautóba is beülhettek, horgászhattak is a legkisebbek, de volt csillámtetoválás, homokszórás is.

Kertváros 23

Az idősebbek belekóstolhattak abba, milyen is színpadi táncosnak lenni, koncerteket hallgathattak, a felnőtteknek pedig ingyen csapolták a sört; a söntésnél még a rendezvény fővédnöke, Csizi Péter is besegített.

Kertváros nap15

Az országgyűlési képviselő a hat órakor tartott hivatalos megnyitó kapcsán azt mondta, tradíció ma már a Kertváros Nap, amellyel idén többek között a polgárőrség megerősítésére is fel kívánják hívni a figyelmet.

Kertváros nap14

Kitért arra, hogy a városrészben éppen mostanában erősödik meg ismét a rendőrök és közteresek munkáját kiegészítő szervezet. Aki érez magában erőt, elszántságot, bármikor csatlakozhat hozzájuk.

Kertváros Nap1

Korábban az újjáéledő kertvárosi őrségről lapunk is írt. IDE KATTINTVA találhatók a részletek.