A gumicsizma után hasít az átlátszó farmer!

Volt már, hogy meglepődtünk a divatcégek egy-egy húzásán, de pár napja tényleg eldobtuk azt a bizonyos kanalat. Az egyik divatóriás valami olyat dobott a piacra, ami a legidiótább trendek címért még az utcai köntöst, és a múltszázadból visszakapaszkodott trapéznadrágot is lekörözné. Ne higgyük, hogy egy röpke divathóbortról van szó, az átlátszó farmert napok alatt elkapkodták a webshopokból.

hirdetés

Egy brit cég divattervezői zsebelhetik be az “elismerést” az ötletért, mely viccnek szerintünk nagyon jó, de úgy tűnik, komolyan azt gondolták, hogy lesznek emberek, akik hordani fogják. A hatvan dollárt, vagyis körülbelül tizenhétezer forintot érő darab különlegessége, hogy bár farmerként árulják, nem farmeranyagból, hanem az esőkabátoknál is használt átlátszó műanyagból készül.

Azok számára, akik azt gondolták, hogy ez a vadhajtás hamar a feledés homályába merül, rossz hírünk van: a nadrágot pár napja dobták a piacra, a cég webshopja szerint már is kifogytak. A megőrült vásárlók pár nap alatt lerabolták a teljes készletet – így csak tippelni tudunk, hogy mit hoz a jövő.

atlatszo1

Mint mindig, amikor elbizonytalanodunk, most is az Abszolút Nő stylistjához, Lánczos Benkő Tímeához fordultunk néhány jó tanácsért.

– Amikor megjelenik valami teljesen új a divatban, és nekem nem feltétlenül tetszik, akkor tényleg megpróbálok ettől elvonatkoztatni. Ebben az esetben ez nagyon nehezen megy, pedig én tényleg nyitott vagyok az újra és egyedire. Az motoszkál a fejemben, hogy ki a fenének tetszhet ez? Ha végre sikerül elengedni, hogy tetszik vagy nem, további kérdést kell megválaszolnom magamnak: mennyire lehet ez a darab kényelmetlen? – válaszolta megkeresésünkre a pécsi stylist, aki hozzátette, ő sem venné meg, és senkinek nem is fogja ajánlani.

Minden szavával egyetértünk.

atlatszo4

A cég szerint egyébként a nadrágot azoknak a hölgyeknek készítették, akik a szokásostól eltérő módon gondolkodnak a divatról, és szeretik a nem mindennapi ruhadarabokat, melyek mellett senki sem tud szó nélkül elmenni. A divatvállalat fesztiválokra vagy farsangra ajánlja, esetleg bikinivel, túlméretes pulóverrel javasolja hordani – még mielőtt valaki felkapná fehérneműre és elindulna melóba.
Aki szerette a gumicsizmát, minden bizonnyal ezt is imádni fogja.