Hogyan tovább, Supka Attila?

Az idei szezon elején nem úgy jöttek az eredmények a PMFC-MATIAS csapatánál, ahogy azt a szurkolók és amúgy a tulajdonos is várta. A vezetésnél akkor szakadt el a cérna végképp, amikor a harmadosztályban vitézkedő Tiszaújváros kiejtette a mecsekaljaiakat a Magyar-kupa sorozatból. Sokan elkezdtek találgatni, Supka Attila ezek után meddig maradhat az edzői székben. Úgy tűnik, őt is ez foglalkoztatja, hiszen elég ingerülten válaszolt az újságírói kérdésekre.

hirdetés

„Ugyanúgy készülünk a Paks ellen, mint az eddigi meccsekre” – mondta Zeljkovic Zoran, a csapat szlovén középpályása, amikor a csütörtöki sajtótájékoztatón az újságírók arról kérdezték, történt-e változás a felkészülésben.

Hogyan tovább, Supka Attila?

Pedig változás nélkül a csapat eddigi teljesítménye nem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy Supka Attilát a vezetőedzői székben tartsa. A harmadosztályú Tiszaújvárossal játszott 2:1 után ugyanis sokak szerint mennie kell. Még a klubvezetés is finoman úgy fogalmazott: nem erre gondoltak, amikor szerződtették Supkát.

Akkor a sok sérülttel magyarázta a bizonyítványt, de csütörtökön már elhárította az ezzel kapcsolatos kérdéseket. „Hadd ne beszéljek erről!” – mondta. És hozzátette, hogy amit vállalt, azokat teljesítette a csapat. Azt azért sejteni lehet, hogy ő szívesen maradna.
– Én hároméves szerződést kötöttem a klubbal, amiben benne van az, hogy folyamatában mi az, amit szeretnénk felépíteni.”