Késsel követelt pénzt

Felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 46 éves kővágószőlősi férfival szemben.

hirdetés

A férfi  május 16-án délután kettő óra körül Pécsett, a Király utcában egy boltban késsel fenyegette meg az eladót és pénzt követelt tőle.

Az eladó ellenállást tanúsított, ekkor a férfi egy doboz cigarettával elmenekült. Egy szemtanú értesítette a rendőröket és követte a menekülőt, akit nem messze a bűncselekmény helyszínétől feltartoztatott. A rendőrök a férfit elfogták, előállítása folyamatban van.

 

 

  • Hotter

    Sajnos egyre több az olyan ember akinek nincs veszteni valója, ill jobb neki a börtönbe mint kinnt.Amugy az előttem kommentelőknek: nem csak rendőri, hanem gazdasági kérdés is a bünözés visszaszoritása.

  • Botond

    Az egész ügy félreértés. A férfi barterüzletet akart kötni, egy doboz cigiért felajánlotta az egyik kését. Az eladó sajnos olyan sötét volt, hogy nem értette a a szituációt, ezért rendőröket hívott a késkereskedőre. Ha az iskolában tanítanák a különféle üzleti modelleket, akkor nem kellene a rendőröket felslegesen zaklatni minden csip-csup félreértéssel.

  • Még jó, hogy ma tárgyalta a városi közgyülés Pécs közbiztonságát ………