Öten verték meg az utcán

Öt ismeretlen tettes bántalmazott egy 29 éves lakost az utcán. A férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek – adta hírül a Police.hu

hirdetés

Egy beremendi lakos hívta 2013. november 2-án 1 óra 40 perckor telefonon a rendőrség ügyeletét, mert az utcán hangoskodást hallott, majd a földön fekve egy férfit látott. Az elsődleges rendőri intézkedések során megállapították, hogy ismeretlen tettesek az egyik beremendi vendéglátóhely előtt az utcán tettleg bántalmaztak egy 29 éves pécsi lakost. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a férfinak a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

Az eljárás során a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki öt beremendi férfit, majd az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeképpen azt is megállapították, hogy a verekedésnek a bántalmazott férfi is aktív résztvevője volt. A hat férfi ellen a nyomozás során keletkezett iratokat 2014. október 20-án csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal küldték meg.