A párnaciha továbbra sem biztonságos hely a pénzünknek

LOGO-banner-77x51pxNéhány hete az AXA Bank pécsi Régióközpontjának vezetőjével készítettünk interjút, amelyet az olvasókat leginkább foglalkoztató témával, a biztonságos megtakarításokkal zártunk. Innen folytatjuk a beszélgetést Koszorús Zsolttal.

hirdetés

Tényleg csak a párnaciha maradt azoknak, akik biztonságra vágynak?

A párnacihában nem kamatozik a pénzünk, ráadásul egy tűzvész vagy egy betörés esetén könnyen elveszíthetjük mindenünket. Azok számára, akik kiszámítható, garantált kamatot szeretnének kapni pénzük kockáztatása nélkül, egy bankbetét is lehet ideális megoldás. A legfontosabb azonban, hogy megbízható helyre tegyük a pénzünket: tőkeerős hátterű, ismert szereplőt érdemes választanunk.

Mi a helyzet ebből a szempontból Önökkel?

A világ 50 legbiztonságosabb bankja közé választott belgiumi székhelyű AXA Bank Europe SA tulajdonosa a világ legnagyobb biztosítója, a francia AXA csoport. Ügyfeleink pénzének biztonságát stabil, világszerte ismert tulajdonosunk mellett – belga anyavállalatunkra tekintettel – a belga betétbiztosítási alap garantálja százezer euró, azaz több mint 30 millió forint összegig.

PR-kep-LekotottBetet-650x300

A biztonság mellett a kamatok is fontosak. Mit kínálnak ügyfeleiknek?

Éves lekötés esetén például a jelenleg elérhető legmagasabb betéti kamatot: 12 hónapra 3,50%-ot. OKÉ bankszámláink emellett akár ingyenes számlavezetést és a Bank által meghirdetett feltételek teljesítése esetén korlátlan számú ingyenes átutalási megbízást kínálnak. Az AXA Vállalkozói Számla is versenyképes termékünk: ingyenes a számlanyitás és a bankkártya kibocsátása, ráadásul egy évig nem kérünk díjat a számlavezetésért és a 25 millió forintos utasbiztosítással ellátott bankkártyáért. Céges ügyfeleink egy partnerünk által nyújtott szolgáltatás igénybevétlével emellett mindössze 0,5%-os díjért és piaci középárfolyamon átváltva kezdeményezhetnek deviza átutalást.

Az olvasó kételkedik: hogyan tudnak ilyen magas kamatot adni?

Az AXA Bank úgynevezett direktbankként, országszerte mindössze hat fiókkal működik hazánkban, ügyfeleink ugyanis főként telefonos ügyfélszolgálatunk, internetbankunk és mobilalkalmazásunk segítségével veszik igénybe szolgáltatásainkat. Ennek köszönhetően működésünk jóval kevesebbe kerül, így olcsóbb és bármikor, bárhonnan elérhető szolgáltatásokat nyújthatunk.

PR-kep-Garancia-650x300 (1)

Például milyeneket?

Nem csak a hagyományos úton, azaz Régióközpontunk személyes meglátogatásával, hanem online is történhet a bankszámlanyitás, ezt követően az országban bárhová, ingyenesen házhoz visszük a pénzforgalmi keretszerződést, majd annak aláírása és a számlanyitás után – a bankszámlatípustól és tényleges használatától függően – egyfajta garanciaként minden ügyfelünknek átutalunk 5, 10, vagy 20 ezer forintot. Meglévő ügyfeleink elégedettsége érdekében pedig garanciát kínálunk szolgáltatásainkra: ha ügyfeleink egy év múlva valamiért megszüntetik a számlájukat, ugyanekkora összeget írunk jóvá nekik.

További információért kérjük látogasson el Régióközpontunkba (7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 10.), érdeklődjön telefonon (+36 72 532 676), és tekintse meg kapcsolódó weboldalunkat:

https://www.axabank.hu/OKE/

https://www.axabank.hu/OKE/?prm=garancia

https://www.axabank.hu/OKE/?prm=lekotottbetet

(x)