Változások a közlekedésben a passió miatt

A többéves hagyomány folytatásaként 2017 virágvasárnapján, április 9-én is mindenkit vár a Pécsi Egyházmegye Ifjúsági Referatúrája (PécsiKatifi) Pécsett a Tettye parkba a 15 órakor kezdődő Ifjúsági Passióra. A szervezők idén is a KACS (Keret Alkotó Csoport) közreműködésével viszik színre a történetet.

hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk, idén is megrendezik az Ifjúsági passiót a Tettyén, az eseményre idén is több ezer embert várnak. Az esemény szervezői azt kérik, hogy fokozott óvatossággal, odafigyeléssel legyünk egymás és a környezetünk (fák, virágágyások) iránt. Az Országos Mentőszolgálat, a rendőrség, a közterület-felügyelet, valamint a Biokom munkatársai  is segítik a rendezvény gördülékenyebbé tételét.
A szervezők javasolják, hogy aki teheti, gyalog, kerékpárral vagy a Tüke Busz Zrt. 33-as számú autóbusz járatával közelítse meg a helyszínt. Fontos információ, hogy a főpályaudvarról 15.30-kor és 16.00-kor induló 33-as járatok csak a Tettye tér és a Tettye utca kereszteződéséig közlekednek majd. A Tettye, Havihegyi út megállóból 15.50-re és 16.20-ra meghirdetett járatok a Tettye tér és a Tettye utca kereszteződésétől indulnak vissza a főpályaudvarra.
Az autóval érkezők az iparkamara épületénél lévő parkolót vehetik igénybe. Az előadás nyitóhelyszínén, a Tettye utca – Barátúr utcai kereszteződésnél parkolásra nem lesz mód.

A rendezvény ingyenes. A szervezők minden korosztályt szeretettel várnak! További információ: www.facebook.com/IfjusagiPassio