Vegyen most zöldkomposztot!

Ha esetleg zöldkomposztot szeretne vásárolni, most tegye megy, mert a Biokom Nkft. akciósan árulja a pécsieknek! Íme közleményük:

hirdetés

“Örömmel tájékoztatjuk a pécsi lakosságot, hogy a tavasz jegyében egész márciusban, a kezdődő virágágyi munkák elősegítése érdekében a Biokom Nonprofit Kft. több mint 25% engedménnyel árusítja a „Pécsi Zöldkomposztot” mindhárom pécsi lakossági udvarában.

A „Pécsi Zöldkomposzt” márkanéven forgalomba kerülő, a pécsi lakosság által szelektíven gyűjtött, és a Biokom Nonprofit Kft. zöldhulladék-járata által a cég komposzttelepére szállított alapanyagból, a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Projekt keretében megvalósuló eszközrendszerrel, élenjáró műszaki megoldásokkal, nagy gondossággal előállított komposzt fontos részét képezi a környezettudatos hulladékkezelésnek. A zöldhulladék szelektív gyűjtésével és komposztként való újrahasznosításával csökkenteni tudjuk környezetünk terhelését, s kiválóan hasznosítható termékhez jutunk.

A „Pécsi Zöldkomposzt” helyi termék, kiváló minőségű, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült. A komposzt akciós áron megvásárolható a Biokom Pécs, Eperfás út 3. szám alatti és a Szigeti tanyán lévő lakossági hulladékudvarában, valamint a postavölgyi Zöld Pont gyűjtőudvarában. Idén egész március hónapban 505,- Ft/db helyett 370,- Ft/db egy 40 literes, komposzttal teli zsák ára áfával együtt. Mindhárom lakossági gyűjtőudvar hétfőtől szombatig 7.00 és 15.00 óra között áll a vásárlók rendelkezésére.

Minden egyes telephelyen megtekinthető a kiállított minta, valamint a termék összetételét és a felhasználás módját ismertető vásárlási útmutató. A komposztértékesítési akció időtartama 2016. március 1-jétől 2016. március 31-éig tart.

Bármilyen felmerülő kérdés vagy észrevétel esetén a Biokom Központi Ügyfélszolgálati Irodája (Pécs, Siklósi út 52.) készséggel áll a lakosság szíves rendelkezésére a biokom@biokom.hu e-mailcímen, illetve a 06/72/502–101-es és a 06/80/200-590-es telefonszámon.”