Gyalogos zarándoklat miatt korlátozzák a forgalmat

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. május 7-én 7 óra 30 perctől 18 óráig a Pécsről Máriagyűdre tartó gyalogos zarándoklat miatt.

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe.

Zarándoklat

A járműforgalom elől 2016. május 7-én 7 óra 30 perc és 14 óra között az alábbi útvonalon időszakosan és szakaszosan elzárják az utak menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját, valamint 40 km/h sebességkorlátozás lesz:

Pécs, Sztáray Mihály út – 58-as számú főközlekedési út – máriagyűdi bekötőút – Máriagyűd, Arany János utca.

Máriagyűdön, 2016. május 7-én 8 óra és 18 óra között 20 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben. A járműforgalom elől lezárják a Járó utca 20-36. szám, valamint a Vujicsics utca 20-34. szám közötti szakaszát, és ezzel egyidejűleg egyirányúsítják a Pécsi utca irányába a Járó utca 1-20. szám közötti szakaszát.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a torlódás elkerülése érdekében a Siklós – Villány irányába közlekedőknek a Pécs – Újpetre – Siklós, valamint a Harkány – Drávaszabolcs irányába haladóknak Pécs – Görcsöny – Diósviszló – Harkány útvonal használatát javasolja.

Kérjük a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!