Így változik meg az életünk Pünkösdkor

A pünkösdi ünnepekre való tekintettel a Biokom Nonprofit Kft. közszolgáltatási rendje az alábbiak szerint alakul:

hirdetés

Pécsi parkolás

Június 4-én és 5-én a parkolási díjzónákban a várakozás ingyenes. A város forgalomcsillapított övezeteibe a behajtás és a közterületi várakozás ezen időszak alatt engedélyhez kötött.

Ügyfélszolgálati irodák nyitva tartása

A Siklósi út 52. szám alatti központi, valamint a Millennium Üzletházban lévő ügyfélszolgálati irodák június 5-én (hétfőn) zárva tartanak.

Helyi autóbusz-közlekedés

Az autóbuszjáratok június 3-án szombaton a szabadnapi, június 4-én és 5-én, vasárnap és hétfőn a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend szerint közlekednek.

Bérletpénztárak nyitva tartása

A Sztárai Mihály utcai bérletpénztár június 3-5-e között zárva tart.

Június 3-án szombaton az Uránvárosban, a Csontváry utcában és a Budai állomáson üzemelő pénztár 7.00-tól 12.00 óráig, a Nagy Lajos király úti (távolsági autóbusz-állomás) 6.30-tól 12.00-ig, a Millennium üzletházban található 7.30-tól 12.00-ig fogadja az ügyfeleket, vasárnap és hétfőn zárva tartanak.

A vasútállomás pénztárcsarnokában üzemelő iroda szombaton, vasárnap és hétfőn 8.00 és 17.45 között tart nyitva.

A pécsi köztemető nyitva tartása

A pécsi köztemető a pünkösdi ünnepek alatt is nyári nyitvatartás szerint, 6.00 és 20.00 óra között látogatható. Az ügyfélszolgálati iroda június 5-én (hétfőn) zárva tart. Június 6-án (kedden) 8.00 és 15.30 között rendes nyitvatartás lesz.