Hirdetés

Divatbemutató, élő élményfestés, filmkávéházak és Nemzetközi Filmutca: a szeptember 3-án kezdődött Seven Hills International Film Festival ideje alatt jobbnál jobb programokon vehetünk részt, mondjuk is, miket nem érdemes kihagyni!

Egy Los Angeles-i festő „élményalkotása”

Szeptember 4-én kedden, 17.00–18.00-ig bárki szemtanúja lehet a pécsi Árkádban, ahogy Robert Vargas Los Angeles-i festő legújabb művét elkészíti. Robert Vargas monumentális alkotásairól ismert, melyekkel épületeket varázsol újjá. Emellett portrékat is készít, rendkívül gyorsan, egyedi stílusban. Bárhol és bármikor is alkot a művész, azt mindig közönség előtt teszi.

Mozizzon a kedvenc belvárosi helyén!

Pécsett, a Király utca útvonalába eső vendéglátóhelyek közül ötben tartanak vetítéseket, melyek 20-30 fős közönségnek szólnak. A Cooltour Caféban, a Reggeliben, a N-Eozin Grillterasz & Kultúrparkban, a Nick-udvarban és a Cake & Coffee Specialty Bistróban láthatjuk majd az alkotásokat. A pontos műsorrendért keressük fel a kávézók Facebook-oldalát.

Exkluzív divatbemutató a Nick-udvarban

Szeptember 4-én kedden 19 órától a Nick-udvarban nemzetközi divatbemutatót tartanak. A Seven Hills Nemzetközi Filmfesztivál exkluzív bemutatójának célja, hogy a világ különböző pontjairól érkező márkák, üzletek és tervezők stílusait mutassa be a Megyék Szépe csapatának közreműködésével. Az eseményre érdemes regisztrálni, de bizonyos elemeit a Király utcából is megnézhetjük!

Csípjen el egy „gerillamozit” a belváros szívében

Szeptember 3–9 között Pécs több pontján lesznek „gerillamozik”, melyek – közterületeken, extrém felületeken, szokatlan megoldásokkal, rövidfilm- és werkfilm-vetítésekkel zajlanak. A belvárosban egyébként is érdemes lesz végigsétálni, ugyanis a városközpontot és az azon keresztülhaladó Király utca – Széchenyi tér – Ferencesek utcája útvonalat a teljes fesztivál időtartamára „Nemzetközi Filmutcává” varázsolják. Ezt megfelelő díszletekkel, utcaképpel, köztéri művészeti bemutatókkal és előadásokkal fogják megtenni szeptember első hetében.

Vegyen részt egy színes utcabálon a 25 emeletes helyén!

Szeptember 7-én, 20 órától kerül sor egy látványos és színes utcabálra, a pécsiek által jól ismert 25 emeletes helyén lévő füves területen.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét