18 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapKultZónaHerczeg és Urbán is távozott PNSZ-ből

Herczeg és Urbán is távozott PNSZ-ből

Közös megegyezéssel távozott a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) két színésze, Herczeg Adrienn és Urbán Tibor – erősítette meg az MTI információját Simon István, a teátrum igazgatási igazgatója, aki a házaspár hirtelen távozásának körülményeiről nem kívánt nyilatkozni.

Fotó: Körtvélyesi László

A PNSZ e heti bemutatójában, Az arany ára című darabban is játszott volna a két színész, ám a csütörtöki főpróbán már Kovács Mimi és Götz Attila látható helyettük, s az eredeti elképzelésekkel szemben nem lesz nyilvános az előadás. A pénteki bemutatót azonban megtartják – mondta az igazgató.

Balikó Tamás, a színház vezetője elmondta: kedden reggel mondott fel Herczeg Adrienn és Urbán Tibor, amit ő elfogadott. A távozás okairól nem kívánt többet mondani. ”Váratlanul ért minket távozásuk, megfeszítve dolgozunk azon, hogy ne maradjanak el előadások” – hangsúlyozta Balikó Tamás.

A két színész többek között a múlt héten bemutatott Gettóban, a műsoron lévő Anconai szerelmesekben és a Pletykákban játszik.

Frissítve (12:17)

Közlemény:

„A Pécsi Nemzeti Színház igazgatósága sajnálattal értesíti közönségét, hogy a  „Parasztopera”    2010. október 19-én 17 és 19,30 órára meghirdetett előadásai – Herczeg Adrienn a társulatból történt azonnali és váratlan távozása miatt – ELMARADNAK. A megváltott jegyek a Színház pénztáránál visszaválthatók, vagy későbbi előadásra cserélhetők. Kérjük szives megértésüket.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő