Júniusban már mindegyik pécsi moziban vetítenek

Hirdetés

Pécsett három mozi üzemelt az utóbbi pár évben, persze csak a tavaly november 11-i zárásig: az Apolló, az Uránia (Kultik), és a plázában található Cinema City. Szerencsére úgy tűnik, mindegyik filmszínháznak sikerült átvészelnie a kényszerű szünetet, van olyan, amelyik már ki is nyitott. Június elejétől pedig a – védettségi igazolvánnyal rendelkező és kiskorú – filmimádók nagy örömére már mindhárom intézményben újra vetítenek. 

Május 6-án, a pécsi filmszínházak között elsőként újra megnyitotta kapuit az Urániaként ismert Kultik Pécs is. A friss moziműsor elérhető ide kattintva.

Az alábbiakban láthatók a jelenleg is érvényes szabályok: 

Kicsivel később, május 20-án elindultak a vetítések az Apolló művészmoziban is. Olyannyira, hogy részt vesznek egy fesztiválon, melynek keretében 27-e és 30-a között premier előtt mutatnak be szórakoztató, ugyanakkor gondolatébresztő filmeket, fesztiváldíjas alkotásokat, európai romantikus vígjátékokat és egy bensőséges hangvételű dokumentumfilmet is.

A mozi házirendje itt olvasható:

Utolsóként június 3-án végre újranyitnak a Cinema City csoport mozijai is, Oscar-díjas alkotások, mint a Nomádok Földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek is debütálnak, több horror-, családi-, és akciófilm mellett! A részletes műsor május 30-tól lesz elérhető a honlapon.

Hirdetés