Hirdetés

Vagy mondhatnánk, hogy a párunk fülét, de az már egy programajánló szövegben mókásan hangzana. Pedig nagyon komolyan gondoljuk! A hétköznapok figyelmességén túl sokan Valentin-napon meglepetéssel szeretnének kedveskedni szerettüknek. Február 15-én este a Pannon Filharmonikusok koncertjén nem csak ajándék íriszfotózással, Főnix pizzás nyereménnyel, fotós élménnyel vagy szerelemkoktéllal, de természetesen muzsikával is kényeztethetjük – ez utóbbival a fülünket. Az idén is meglepetésekkel tűzdelt és exkluzív eseményen Barbra Streisand-dalok szólalnak meg kiváló énekesek, Király Linda, Király Viktor és Veres Mónika Nika előadásában a Kodály Központban, szimfonikus zenekari hangszerelésben.


Olyan jó néha romantikus hangulatba kerülni! A zenekar Valentin-napi koncertje magas minőségű élményt kínál, amely nyugodt szívvel adható ajándékba is. Ha már szóba került ez a dobogó jószág, elmondjuk, hogy ingyenes, kedves, szívecskés dekorációval ellátott dísztasakban kapjuk kézbe a belépőjegyeket, hogy azonnal átadhassuk a párunknak.

A műsor pazarnak ígérkezik, hiszen az idén 80 éves színész-, énekesnőt, Barbra Streisandot idézi a program, aki nem csak előadó, rendező, forgatókönyvíró és producer, hanem elismert zeneszerző is. Nyilván ezen az esten más híres szerzők világsláger dalai is felcsendülnek, többek között Louis Armstrong, vagy George Gershwin szerzeményei. A nagyszerű filmekben szereplő Barbra a legtöbb zenei albumot eladott művész, aki kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy- díjas előadó.

Saját és mások dalaiban lehetősége volt mély érzelmekről, szerelemről, boldogságról, vagy akár keserűségekről, kudarcokról énekelni, a slágereket gazdag mondanivaló hatja át.

A Pannon Filharmonikusok koncertjén mindezt ismét természetesen különleges szimfonikus hangszerelés teljesíti ki, amely ez alkalommal is Vass András karmester úr munkáját dicséri. Az est fellépő előadóinak is lehetőséget adnak ezek a dalok arra, hogy az itthon és a nemzetközi színtéren is elismert tehetségüket új fénytörésben mutassák meg. Király Linda és Király Viktor, valamint Veres Mónika Nika lép a Kodály Központ színpadára nagyszerű vokalistákkal, hogy a karizmatikus amerikai énekes, dalszerző örök érvényű slágereit a pécsi közönségnek bemutassák. Előadásukban elhangzanak a legnagyobb dalok, így a Woman In Love, vagy a Hello, Dolly! is.

Ahogyan minden évben megszokhattuk, a zenei élmény mellett elmaradhatatlan meglepetések, élmények várnak mindenkit a Kodály Központban. Hihetetlen nagyításban színes íriszfotót készíthetünk, de hogy a saját szemünk „világát” adjuk a kedvesnek, vagy az övét tesszük el mi emlékbe, csak rajtunk múlik. Ha szerencsénk van, a fotózást ajándékba meg is nyerhetjük. Két tökéletesen berendezett fotósarokban is megörökíthetjük az este legjobb pillanatait. Illatérzékeinket is kényeztethetjük, hiszen a zenekar jubileumára készült elegáns kézműves női és férfi parfümmel, Bálint Csaba parfümőr alkotásával is meglephetjük szerelmünket, vagy akár saját magunkat.

Az igazán jó hangulathoz Bősze Ádám nagyszerű humora és profizmusa sem hiányozhat, a tökéletes zenei hangzásról pedig Illényi Péter karmester gondoskodik.

Jegyvásárlás a Kodály Központ jegypénztárában és a pfz.hu oldalon online is lehetséges.
A koncert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

(x)

Hirdetés