15 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapInstagramVigyázz, kész, rajtol az első Kultik Popcorn Maraton

Vigyázz, kész, rajtol az első Kultik Popcorn Maraton

Indul az első Kultik Popcorn Maraton! Április végén a Kultik újraindítja a már jól ismert egyhetes műsorát, mely idő alatt az elmúlt időszak kedvenc filmjei tekinthetők meg kedvezményesen. Az első Popcorn Maratonon azonban a szabályok kicsit változnak, ezúttal ugyanis a kedvezmény nem a mozijegy árán jelentkezik, hanem azonnal a büfében.


Április 27. és május 3. között minden vetítésre megvásárolt mozijegy mellé egy 500 forint értékű kupon jár, amit rögtön (vagy április 27. és május 3. között) a mozibüfében értékesíteni is lehet.

A megjelölt időszakban minden érvényes jeggyel rendelkező néző beválthatja kuponját.

Választhat kedvenc mozis nasijai közül: pattogatott kukorica, nachos, más édesség, vagy üdítő, és kedvezményesen vagy akár ingyenesen is büfézhet, egy egész héten keresztül. A KULTIK POPCORN Maraton kupon felhasználható mozis ajándéktárgyakra is.

Az első KULTIK POPCORN Maraton műsora ezúttal is tele lesz izgalmakkal, hiszen az elmúlt néhány hét legnépszerűbb filmjei kaptak benne helyt, mint például a Super Maris Bros: a film, az AIR, Bogyó és Babóca 5 – hónapok meséi, John Wick 4, Györű sorscsapás, a Pápa ördögűzője, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, vagy a Galaxis őrzői 3. rész premier előtti vetítése, mely 3D és feliratos változatban is látható lesz.

Az új kedvencek mellett nem maradhatnak ki a régi nagy kedvencek sem, így a Rambo sorozat folytatása, a Rambo 2 is műsorra kerül.

Az első KULTIK Popcorn Maraton műsorának része a MAGYAROCK vetítéssorozat aktuális filmjei (ROCKTÉRÍTŐ) és a Radics Béla, a megátkozott gitáros filmvetítés és közönségtalálkozó is, ahol Alapi István Artisjus és Fonogram díjas magyar előadóművész, gitáros tart gitárbemutatót.

*A KULTIK POPCORN Maraton kupon készpénzre nem váltható, és a WOLT POODPANDA boltban nem érvényes, az ajánlat a Nemzet aranyai (május 1-i) közönségtalálkozóra nem vonatkozik.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő