Új kommentelési szabályok

A szavaknak súlya van! Ezentúl tényleg. Az Alkotmánybíróság vonatkozó, meglepően szigorú döntése miatt vagyunk kénytelenek új alapokra helyezni a PécsMa.hu-n folyó párbeszédet. AZ AB ugyanis úgy gondolta, hogy a kommentek közzétételét lehetővé tevő tartalomszolgáltató (vagyis a PécsMa) akkor is felelősséggel tartozik a mások jogait sértő kommentek miatt, ha nem is volt tudomása a jogsértő tartalomról, de még akkor is, ha a sértett kívánságára azt azonnal el is távolította.

hirdetés

kommentek

A feltétel nélküli felelősség sajnos rendkívül kockázatossá teszi a számunkra, hogy olvasóinknak lehetővé tegyük az “anonim” kommentelés lehetőségét. Akár moderáljuk a hozzászólásokat, akár nem, akár teszünk lépéseket a jogsértő tartalmak eltávolításáért, akár nem, komoly felelősséggel tartozunk azokért.

Ahogy ezen cikk alatt is látható, ezentúl facebook bejelentkezést követően lehet kommentelni az egyes cikkeket. Őszintén reméljük, hogy mindez nem riasztja el Önöket, olvasókat attól, hogy továbbra is elmondják, megosszák egymással véleményüket, álláspontjukat a hírekkel kapcsolatban.

Mi mindenképpen számítunk az Önök véleményére, és ne feledjék: a vélemény szabad!