Gazdát keres a hamburgerségi autó

Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere, a harkányi Hamburgerség tulajdonosa különleges bejelentést tett: saját autóját ajánlotta fel egy, legalább kétgyermekes családnak. 

hirdetés

A Hamburgerség Facebook-oldalán jelentette be a polgármester, hogy olyan családot keres, akiknek legalább két gyermekük van, s akiknek jelentős segítséget jelentene az, ha átadná számukra a hamburgerségi autót.

Alpár György a hamburgerségi járőrkocsival

– Ha tehát önnek több gyermeke van, nem rendelkezik autóval, megoldhatatlan problémát jelent a gyermekei szállítása például az iskolába, vagy a mindennapi bevásárlás lebonyolítása, esetleg még sosem tudott a család együtt kirándulni, itt az alkalom, jelentkezzen! – szól a felhívás.

Azt kéri, hogy a jelentkezők szeptember 30-án délig privát üzenetben írjanak a Facebookon a Hamburgerség-oldalára, akik közül aznap sorsolja ki a szerencsés nyertest.

Alpár György arról vált nevezetessé, hogy klipet is forgatott, mulatós száma azonban eltűnt a Youtube-ról. De sokan emlékezhetnek arra is, hogy fizetett azért a falu lakóinak, hogyha fogytak. Így akarta őket rávenni az egészséges életmódra.