8 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaA győri focisták is beszálltak a PMFC jótékonysági akciójába

A győri focisták is beszálltak a PMFC jótékonysági akciójába

Ahogyan arról a PécsMa is beszámolt már, a PMFC labdarúgcsapata és Dibusz Dénes jótékonysági licitet hírdetett a 7 éves, súlyos betegségben szenvedő Supák Gergő családjának megsegítésére. A jó ügy mellé a klub hétvégi ellenfele, a WKW ETO FC Győr is odaállt.

A PMFC nemrég jótékosnysági licit keretében egy, a csapat által dedikált mezt, illetve a Ferencváros magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes, a Barcelona elleni BL-meccsen használt kapuskesztyűjét dobta fel a jó ügy érdekében. Ami a 7 éves, súlyos idegrendszeri betegségben szenvedő Supák Gergő családjának megsegítése lenne.

A pécsi együttes hétvégi bajnoki ellenfele, a WKW ETO FC Győr játékosait is megérintette Supák Gergő története, ezért az öltözőn belül gyűjtést szerveztek. Ennek eredményeként egy jelentős összeget, illetve egy ETO-s ajándékocsomagot ajánlottak fel Gergőnek és családjának, amit a vasárnapi találkozót megelőzően adott át Priskin Tamás csapatkapitány.

Verebey-Csethe Bencétől, a PMFC sajtófőnökétől megtudtuk, hogy a licit is jól áll. A dedikált PMFC-mez 200 ezer forintnál jár, de Dibusz Dénes kesztyűjére is érkezett már egy 125 ezer forintos ajánlat. Vereby-Csethe azt is elmondta, hogy a PMFC baranyai NB II.-es riválisa, a Szentlőrinc csapata is már jelezte, szeretnék ők is támogatni a Supák családot.

Aki licitálni nem szeretne, de támogatná a beteg fiú gyógyulását, az az alábbi bankszámlaszámra utalva tudja ezt megtenni:

Számlaszám: 11991119-80634623-00000000
Közlemény: Gergő gyógyulásáért

Fotó: eto.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő