13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaAndrija Csirics marad a PVSK kötelékében

Andrija Csirics marad a PVSK kötelékében

Az előző szezonban vezetőedzőként is dolgozó egykori kiváló kosaras az új idényben Juhász Olivér segítője lesz.
Az élvonalból kiesett PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata már elkezdte építeni az együttest a következő, B csoportos szezonra. Előbb kinevezte új vezetőedzőjét Juhász Olivér személyében, most pedig azt is bejelentette a klub, hogy az ő segítője Andrija Csirics lesz. A korábban játékosként is a pécsieket erősítő szakember az előző szezonban vezetőedzője is volt már a PVSK-nak, igaz sok sikerélményben nem volt része, igaz az, hogy végül kiesett a csapat, nem elősorban rajta múlt.

A csupaszív Csirics jövője eddig ugyan kérdéses volt, azonban ahogyan a klub szerette volna megtartani, ő maga is szívesen maradt volna a városban. Éppen ezért, a hírek szerint élvonalbeli ajánlatokat is visszautasítva kötelezte el magát úra a PVSK-hoz, így a következő szezonban Juhász Olivér másodedzőkeként fog azért dolgozni, hogy a csapat visszakerüljön az első osztályba.

A PVSK tájékoztatása szerint hamarosan az új igazolásokat is be fogják jelenteni, azt pedig már előrebocsátották, hogy erős, a feljutásra esélyes keret fog összeállni az új idényre.

Fotó: Rónási Márton / PVSK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő