Edzőmeccsen kapott ki a PVSK

Nem Veljko Budimiren múlt a győzelem

Bár bajnokit csak december 1-én játszik legközelebb a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, Demeterék a hétvégén azért egy edzőmeccs erejéig ellátogattak Paksra. Jó meccset játszottak a pécsiek, végül azonban vereséget szenvedtek.

Valószínűleg Dragan Alekszics, a PVSK-Veolia edzője nem szerette volna, ha csapata kiesik a meccsritmusból, ezért péntek este egy edzőmérkőzésre ruccant át Paksra a Pécs. Ruják András válogatott kerettagsága miatt nem tartott a PVSK-val, mint ahogyan a sérüléséből lábadozó Krivacsevics Márkó sem öltözött még be. Ennek ellenére a jó erőkből álló Paks ellen – főként a meccsen a triplákat számolatlanul dobáló Budimir vezérletével – kiválóan állta a sarat a pécsi gárda.

Egészen az utolsó negyedig, ahol azonban a hazaiak a védekezésükön tudtak egy kicsit szilárdítani. Ez pedig el is döntötte a találkozót. Még jó, hogy ez csak edzőmeccs volt. Annak viszont minden bizonnyal igen hasznos!

Atomerőmű SE–PVSK-Veolia 98-88 (28-28, 25-21, 21-24, 24-15)

Kosárlabda, férfiak, felkészülési mérkőzés.

Atomerőmű SE: Baker 6, Shepard 19, Pupp 7/3, Kis 3, Lóránt 22/9. Cs.: Verasztó 5, Capers 18/6, Kovács 7/3, Kalmár 7, Velkey 4/3. Vezetőedző: Braniszlav Dznics.
PVSK-Veolia: Bíró L. 2, Lewis 11, Demeter 7, Budimir 23/18, Brkics 12. Cs.: Meleg 5, Rátvay 2, Funderburk 23/9, Carev, Dragasevics 3/3. Vezetőedző: Dragan Alekszics.

Hirdetés