8 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportElképesztő hajrával fordítottak a futsalosok

Elképesztő hajrával fordítottak a futsalosok

Bár három és fél perccel a meccs vége előtt még 4-1-es hátrányban volt a PTE-PEAC NB I.-es futsalcsapata az Aramis vendégeként, végül mégis győzelemnek örülhettek Kollerék.

Az élvonal alsóházában a bennmaradásért küzdő PTE-PEAC fontos meccset játszott tegnap, méghozzá a minitabella második helyén álló Aramis vendégeként. Az első félidő alapján nem sokan gondolták volna, hogy 9 gólt, és elképesztő izgalmakat hoz majd a meccs, hiszen a szünetben 0-0 állt az eredményjelzőn.

Aztán a második félidő egyáltalán nem a pécsiek szája íze szerint alakult, hiszen sorban egymás után jötte a hazai gólok, amit ugyan Tóth egyszer meg tudott törni, de az Aramis 4-1-es vezetését látva, ahogy teltel a percek, egyre haloványabb volt a remény. Főleg, hogy szűk 3,5 perccel a vége előtt is még háromgólos hátrányban volt a PEAC, amely ekkor már percek óta próbálkozott úgy, hogy kapus helyett is mezőnyjátékost küldött be Élő Tibor. Nospak aztán áttörte a hazai falat, a szépítés után pedig szárnyakat kapott a Pécs. Egy perccel később Vénosz talált be, majd újabb minutummal később Bartal gólja már egyenlítést jelentett. A PEAC azonban nem állt le, az utolsó másodpercekben is öt a négyben támadott, és bizony Tóth Attila, 0,7 másodperccel a vége előtt a győztes találatot is megszerezte. Nem csoda, hogy extázisban ünnepelt a pécsi csapat, ilyen fordítást ugyanis minden harmadik szökőévben, ha egyszer lát az ember!

Aramis–PTE-PEAC 4-5 (0-0)
Futsal-NB I., Alsó-ház, 5. forduló.
Aramis: Csikós – Vattamány, Gellérfi, Szeghy, Lévai. Cs.: Kövesdi, Komáromi, Bélavári, Moga, Bogdán, Bognár, Erdősi, Büki. Vezetőedző: Nagy Roland.
PTE-PEAC: Molnár M. – Bálint, Molnár Cs., Nospak, Vénosz. Cs.: Pápai, Palvek, Tóth A., Koller, Koronics, Forró, Bartal. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólok: Komáromi (23., 32.), Büki (29.), Bognár (33.), ill.  Tóth A. (30., 40.), Nospak (37.), Vénosz (38.), Bartal (39.).

Fotó: PTE-PEAC / Facebook

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő