13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportEzernyi gyerek ünnepét tették szebbé

Ezernyi gyerek ünnepét tették szebbé

Rengeteg játékot vittek a pécsi pólósok a gyerekeknek.

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdázói, a csapat szurkolói, a Pécsi Úszóiskola, a Rádió 1 Pécs és a PéCsibész magazin olvasóinak összefogásából a pécsi vízilabdacsapat által évek óta hagyományosnak mondható karácsonyi plüssgyűjtésen idén is rengeteg játék gyűlt össze, amelynek ezúttal is a keleti városrész óvodásai örülhettek, akik ugyan sokszor nélkülöznek, ám a pólósok igyekeznek minden évben kicsit szebbé tenni számukra az egyik legszentebb ünnepet.

A sportolók december 15-én, pénteken személyesen is meglepték a kicsiket, összesen 12 intézmény közel 1000 kisgyermeke választhatott a felajánlott plüssökből, amelyeket haza is vihettek, de ezeken felül még jócskán maradt játék óvodai használatra is.

– Úgy gondoljuk, hogy egy OBI-es csapatnak a szórakoztatás mellett a példamutatás és a társadalmi felelősségvállalás is feladata, utóbbi keretében minden évben meghirdetjük a jótékonysági akciónkat, amelyhez idén is rengetegen csatlakoztak. Az összegyűlt plüssmennyiséget látva büszkén mondhatom, hogy eddig az idei volt a legsikeresebb gyűjtésünk. Nagyon sok hátrányos helyzetű kisgyermeknek szerezhettünk örömet karácsony előtt, nagy élmény volt a játékosoknak és a gyerekeknek is a közös éneklés és az együtt eltöltött idő – mondta De Blasio Domenico, a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapatának szakosztályvezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő