Hajnal jövője kérdéses Dortmundban

Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre.

hirdetés

A legutóbbi szezonban sérülésekkel küszködő irányító jelezte, fel volt rá készülve, hogy nem kerül kezdőbe, ám eszébe sem jutott, hogy még a keretbe sem jut neki hely a Burghausen elleni találkozón. “Sokkolt, amikor megtudtam, hogy nem vagyok benne a keretben” – mondta a 35-szörös magyar válogatott középpályás a Kickernek. Hajnal ennek ellenére maradna a BVB-nél, és mindent megtesz ezért, de elvárja a klub vezetőitől, hogy közöljék, ha nem vele képzelik el a jövőt. A futballistának 2011 nyaráig szóló szerződése van a Borussiával.

Jürgen Klopp vezetőedző Hajnallal kapcsolatos döntése a németországi szakírókat is meglepte, mivel a csapat nyolc felkészülési találkozóján minden alkalommal becserélte a magyar játékost.

Hajnal 2008 nyarán szerződött Dortmundba, ahol első szezonjában kitűnően játszott, stabil kezdő volt, és öt gólt lőtt, illetve 11 gólpasszt adott. A legutóbbi idényben már korántsem nyújtott ennyire meggyőző teljesítményt, legfőképp azért, mert hosszú ideig sérüléssel bajlódott.