13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaHalf time show-val színesített, amerikát idéző kézimeccs lesz ma a Lauberben

Half time show-val színesített, amerikát idéző kézimeccs lesz ma a Lauberben

A PEAC NB II.-es kézilabdacsapatának vezetői Magyarországon egyedülálló kezdeményezéssel álltak elő. A ma esti, Siklós elleni bajnokin az amerikai egyetemekre jellemző, szurkolókat középpontba helyező sportmodellt próbálnak ki.

Egy szimpla NB II.-es kézilabdameccs azért nem a világ legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye. Nos, éppen ezen szeretne változtatni a PEAC, egyáltalán nem véletlen, hogy a ma esti, Siklós elleni találkozó a Lauber Dezső Sportcsarnokban leszl. És, ha bejön a szervezők számítása, akkor könnyen lehet, hogy nézőcsúcs szemtanú lehetnke a kilátügatók.

A meccs előtt a jó hangulatról PTE Brass Band és a POTE Cheerleaders gondoskodik majd, a félidőben pedig half time show-t is láthatnak a szurkolók. A meccs este 8-kor kezdődik, 19:15-kor nyitbnak a sportcsarnok kapu. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy lehetőség szerint fehér pólóban érkezzenek, hogy egységes legyen a lelátói összkép is.

A cél ennek az új típusú egyetemi sportmodellnek a meg meghonosítása, hogy valódi közösségi élménnyé varázsolják a PTE sporteseményeit.

A belépés ingyenes lesz, csupán érvényes védettségi igazolvány, és egy személyazonosításra alkalmas irat bemutatása szükséges.

Fotó: Ladányi Ruben

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő