13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaIgazi rangadó volt, amit most nem tudott megnyerni a PEAC

Igazi rangadó volt, amit most nem tudott megnyerni a PEAC

Szoros meccset játszott Győrben a PEAC női kosárlabdacsapata, a hajrát azonban jobban bírták a hazaiak.

Az Európa Kupában aratott múlt heti siker után vasárnap este bajnoki rangadó várt az NKA Universitas PEAC-ra. Előzetesen lehetett sejteni, hogy két, nagyjából azonos erőt képviselő csapat csatája lesz ez, és az első félidő erről is árulkodott. Az első negyedben valamivel jobb volt a Győr, a második tíz perc viszont már a PEAC-ról szólt, így a félidőben négy ponttal Csirke Ferenc együttese állt jobban.

A nagyszünet után ezt egalizálni tudta a Győr, innentől pedig egy elképesztően izgalmas, egylabdás meccs kerekedett ki a találkozóból, amelyen hol a Győr, hol a Pécs vezetett egy-egy ponttal. A hajrához érve, két perccel a vége előtt épp 70-69 volt az állás, azonban ezekben a pillanatokban már a hazaiak tudtak jobban összpontosítani, így végül meg is nyerték az összecsapást. Bár kilenc pont lett végül közte, ez nagyon is túlzó, a meccs összképe alapján.

Uni Győr Mély-Út–NKA Universitas PEAC 78-69 (20-16, 15-23, 21-16, 22-14)
Kosárlabda-NB I., nők.

Uni Győr Mély-Út: COLLEY 13, DUBEI 13/6, Dombai 10/3, Török 9/3, MOMPREMIER 19. Cs.: Oroszova 10/6, Ruff-Nagy 2, Weninger 2. Vezetőedző: Iványi Dalma.
NKA Universitas PEAC: Dudásová 4, WENTZEL 16/6, Marshall 11/3, NELSON 14, KISS V. 13. Cs.: SZÜCS 11/9, Brajkovics, Selcova. Vezetőedző: Csirke Ferenc.

Fotó: peacpecs.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő