15 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportKedvezményes PMFC-bérletet vegyenek!

Kedvezményes PMFC-bérletet vegyenek!

Augusztus 1-én, hétfőn kezdik árusítani a PMFC mérkőzéseire szóló bérleteket és jegyeket a klub Stadion utcai klubházában (Pécs, Stadion u. 2).

Vásárlás közben ráadásul az új játékosokkal is találkozhatnak, fotózkodhatnak a szurkolók, ha augusztus 1-től 5-ig 15.30 és 17.00 között érkeznek.

Hétfőn Havasi Dániel és Horvát Gábor, kedden Koller Krisztián, valamint Schmidt Zsolt, szerdán Gábor Péter és Fellai József, csütörtökön Károly Bálint és Sólyom Csaba, pénteken pedig Szabó Richárd és Kónya Dávid fogadják a szimpatizánsokat!

A pénztár hétköznapokon 8.00 – 17.00-ig, csütörtökön 8.00 – 18.00 között tart nyitva.

Első hazai mérkőzését augusztus 13-án játssza a csapat, remélhetőleg addigra mindenkinek lesz ideje beszerezni bérletét, amelyet rendkívül kedvezményesen kínálnak. A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként ugyanis nem emeltek a jegyárakon az osztályváltást követően, azok továbbra is 500 Ft-ba kerülnek majd. A bérleteket is feltűnően pénztárcabarát áron, 5000 Ft-ért árusítják, amiért 17 bajnoki mérkőzést, illetve valamennyi Magyar Kupa-találkozót meg lehet tekinteni.

További részletek a klub honlapján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő