Igazi hamisítatlan pécsi kosárlabdás estére várják a sportág barátait a pécsi első osztályú kosárcsapatok csütörtökön, amikor 16 órától női rangadón a PEAC-Pécs a ZTE NKK-t fogadja, 18.30-tól pedig a Pécsi VSK-Veolia férfi csapata a Naturtex-SZTE-Szedeákkal csap össze.

hirdetés

A két klub összefogott egymással a rendezés terén, elsősorban a szurkolók lehető legjobb, legszínvonalasabb kiszolgálása érdekében, és a pécsi kosaras csütörtökre szeretettel várják a szurkolókat, akik november 8-án délután egy belépőjegy váltásával két izgalmasnak ígérkező kosárrangadót követhetnek végig.

A két pécsi fekete-fehér klub közül először 16 órától a lányok lépnek parkettre, számukra a válogatott szünet előtti legnagyobb téttel bíró rangadón azt a Zalaegerszeget fogadják, amely a hétvégén a Szekszárdot legyőzve a PEAC-Pécs elé került a tabellán. Ha sikerül győzniük Meszlényi Róbert tanítványainak, előkelő helyről és nagyon szép reményekkel várhatják a folytatást három hét múlva.

Az NBI. A csoportjának listavezetője, a PVSK-Veolia kiváló pozíciójának megerősítését érheti el 18.30-tól a Naturtex-SZTE-Szedeák ellen a hetedik forduló nyitómeccsén. A szikrázóan küzdelmesnek és látványosnak ígérkező összecsapáson, a fiúk hatodik győzelmük megszerzéséért szállnak harcba. Hatalmas fegyvertény lenne, ha a hetedik forduló után is a Pécsi VSK-Veolia nevével kezdődne majd a bajnoki tabella.

A két pécsi klub vezetői, játékosai kérik a tisztelt szurkolókat, hogy lehetőség szerint mindkét találkozón személyes jelenlétükkel buzdítsák városunk kitűnő sportolóit. Ennek érdekében természetesen a másik csapat által kiadott éves bérleteket elfogadják mindkét meccsre, aki pedig belépőjegyet vásárol a délutáni rangadóra, az esti PVSK-meccset is megnézheti ezzel a tikettel. A két mérkőzés közötti szünetben nem fogja a biztonsági szolgálat kiüríteni a lelátót, amelyet ezúttal a férfi mérkőzések rendjének megfelelően rendeznek be.

A rendezők csak arra kérik a délutáni, PEAC-Pécs meccsre kilátogatókat, hogy a PVSK-Veolia meccsére eladott, helyre szóló bérletek tulajdonosai számára adják át a helyüket, és üljenek át egy még szabad helyre. A belépőjegyek árusítása a pécsi kosaras csütörtökön a 15.30-kor történő kapunyitásától folyamatos lesz. További információkat a mérkőzésekről megtalálhatnak a klubok honlapjain (peacpecs.hu, pvsk-panthers.hu), illetve a közösségi oldalaikon.

Program:
2018. 11. 08. 16.00 | PEAC-Pécs – ZTE NKK
Női kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok

2018. 11. 08. 18.30 | Pécsi VSK-Veolia – Naturtex-SZTE-Szedeák
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 7. forduló. Lauber Dezső Sportcsarnok

Hirdetés